Onsdag

Godmorgon!

Som jag skrev igår lade jag mig direkt efter inlägget publicerades. Jag somnade som en stock..

... och vaknade 3 och en halv timme senare pigg som jag vet inte vad. Jag blev så sur eftersom jag förutspått just detta, så jag låg där och vred och vände på mig i hopp om att bli utmattad och således somna. Men icke. Efter tre år på Viktor Rydberg där det var en vana att gå och lägga sig på kvällen för att sen gå upp igen mitt i natten och fortsätta plugga fram till skolan började för att gå och skriva ett prov, gå på seminarium eller dylikt, sitter detta fortfarande i mig och jag har alltid lika svårt för att gå och lägga mig innan tio i alla fall.

Det komiska i det hela var att mamma vaknade precis samma tid. Så vi gick upp tillsammans och satte oss och drack mjölk och åt knäckebröd med ost. Så satt vi där, haha! Och pappa som är en riktig nattuggla blev nog glad över att få lite sällskap. Mysigt hade vi hur som helst.

Jag känner mig trots detta pigg idag och det är alltid lika lätt att gå upp till mitt nuvarande jobb. Och jag är nog den mest morgontrötta person man kan hitta. Men så är det nog när man verkligen trivs någonstans och vet vart lönen ska gå, haha!

Hur som helst står det jobb på schemat och sen får vi se vad som händer senare, beroende på hur länge jag behöver vara kvar. Men en träff med Carro och Paulina var det hur som helst på tal om. Nice!

 
Blöt efter att ha gjort snöänglar i snön :)

Kommentarer
Postat av: bella

Måste bara skriva att du hade otroligt fint hår! :)

2009-12-16 @ 13:26:02
URL: http://bellaedens.blogg.se/
Postat av: Twins

hej =) söt blogg!

2009-12-16 @ 15:00:46
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA

Gillar jackan hörru!

2009-12-16 @ 15:40:14
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

Så jädra vacker du var! :)

2009-12-16 @ 16:25:49
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: Playboy Mansion

fint hår du hade! perfekta färgen ju !:) me like. ska försöka på mig liknande till sommaren. svårt att få det se naturligt ut dock !:)

skit fin design kan jag ju säga nu när jag ändå skriver :D

2009-12-16 @ 16:35:09
URL: http://playboymansions.blogg.se/
Postat av: Klara

Snälla söta! Du fortsätter väl att blogga när du flyttat till Milano? Skulle vara så underbart kul att få fortsätta följa ditt liv där tycker jag! =)



/ en trogen läsare!

2009-12-16 @ 16:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0