Och nu har jag min tandläkares nummer!

Ojoj var ska jag börja? För att göra en jäkligt lång historia jäkligt kort är denna Dani (min tandläkare) en kille som Carro festat med i Rimini för två år sedan. Efter skratt så att jag fick ont i magen och smaskiga historier lade vi på. Nu en minut senare får jag ett nummer skickat från Carro. Ni kan ju gissa vems det är, hahahaha. Vad säger ni, skulle han uppskatta ett sms i form av "Tack för idag.. ;) /Amanda". Hur kul är inte detta. Världen är allt liten.

Annars har all bedövning släppt NU.. Alltså tog det sin lilla tid. I samband med att höger ansiktshalva domnade bort, gjorde även höger öra likaså. Det tragiska nu när all bedövning släppt, och allt i ansiktet övergått till det normala så att säga, är bara att hörseln ännu inte infunnit sig. Något som hänt er? Paniken kommer nämligen krypandes.. gah..

Ikväll är det hur som helst dags för bio med denna söta dam nedan. 2012 ska vi se, har inte hunnit se den än nämligen. Därefter blir det nog en liten, liten utgång för att träffa lite sötnosar! En sväng förbi haket för att pussa på Carro blir det nog också.



Me and F

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Sv: Ja, verkligen :D



Allt bra idag då? :)

2009-12-09 @ 20:58:12
URL: http://mathilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0