My first love to go..

Det är ingen nyhet att jag har enormt drivna tjejkompisar som verkligen ser till att göra något av sina liv. Flytta till Barcelona, London och styra upp världens projekt i Ghana är bara några av de äventyr som väntar flera av mina närmsta vänner.

Först ut att åka är en rätt nyfunnen vän Alexandra, men som tagit mitt hjärta med storm. Det finns ingen roligare tjej att festa med och jag har aldrig varit med om någon som står för sina åsikter till sådan hög grad som denna tjej. Något jag hatar är människor som vänder kappan efter vinden men det finns inte i Alexandras värld. Hon är världens skönaste tjej och jag kommer sakna allt från våra promenader, till prat om trekanter tillsammans (sorry älskling but I had to confess that hihi) och vilda fester dansandes i sofforna. Behöver jag nämna att hon är drop dead gorgeous?

Lyckligtvis
ses vi igen i några dagar i mitten av januari då vi ska gå några visningar tillsammans. Sedan väntar både ett besök av mig hos henne i London, samt så kommer hon till mig i Milano och då ska vi ta vårt festande till en helt ny nivå. All kärlek till dig min fina vän.



I'll miss you my rocksister!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hahahaha trekanter ;) Jag kommer sakna dig väääldigt mycket my love! Men vi hörs ju på skype och fortsätter smida våra planer, haha ;) Love u

2009-12-29 @ 20:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0