Måndag

Hej på er!

Ledsen för dålig uppdatering men jag är så trött nu när jag jobbar hela tiden :P Haha, jag är inte van vid att jobba varje dag i en veckas tid. Men det är bra för plånboken, så jag klagar inte. Imorgon är jag ledig en dag och så jobbar jag sen på onsdag igen.

Jag var lite orolig när jag kom till jobbet imorse då det inträffade något väldigt obehagligt på jobbet igår. Men vakterna tittade till mig med jämna mellanrum så det har gått bra idag. Jag har för övrigt sålt för massor idag också, wiie! Älskar by the way denna julstress. Imorgon ska jag ge mig ut och köpa alla julklappar och armbåga mig fram som alla andra :)

Jaja, nu ska jag snart sätta på mig ridkläderna och gå ner till stallet och rida en lektion. Lär väl bli lekar idag igen eftersom det är sista lektionen innan juluppehållet. Vi får hoppas att underlaget inte frusit, då vi säkerligen idag också kommer att tävla om vem som kan rida snabbast respektive långsammast. Har hur som helst längtat efter ridningen i en veckas tid, men det är verkligen ingen höjdare att tillbringa tid i stallet då det är minusgrader ute. Brrr.

Vi hörs lite senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0