LUCIA

Vilken kväll! Jag vet inte var jag ska börja. Gårdagen startade med glöggbjudning, minglande med våra gäster och därefter en massa dans! Sedan var det då dags för Stureplans egna luciatåg att lussa på Stureplansgruppens olika klubbar och ingen mindre än jag var lucia. Vilken ära! ;)

Med renar, tomenissar, tärnor och stjärngossar bakom mig lussade vi på Laroy, Spy bar, Ambassadeur, Sturecompagniet och till sist White room. Kul att det uppskattades! Riktigt kul hade vi, och tack än en gång nattklubbscheferna Andrea och Linn som anordnat detta. Otroligt ambitiösa tjejer det där.


Jag och Michaela på vår glöggbjudning.


På Ambassadeur var vi två lucior eftersom söta Dasha också var lucia.










Sista hållplatsen var White room aka. mitt andra hem ;)




Jag och vackra Andrea

Tack till alla mina fina vänner som kom igår. Mestadels killar faktiskt. Hade en massa hunkar där för bara min skull. Det är inte helt fel, haha! Hur som helst vill jag passa på att tacka de som alltid dyker upp på mina bjudningar och events. Det värmer mer än ni kan ana, och jag är enormt tacksam för att alltid kunna räkna med er.

Annars var det som sagt en riktigt lyckad kväll igår. Mina silvriga tights väckte minst sagt uppståndelse. Att ett par byxor kan väcka sådan uppmärksamhet bland grabbarna.. Men men, kul att de uppskattades ;) På White room röjde vi som aldrig förr och jag dansade mig svettig. Lovely!


Kommentarer
Postat av: Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se

Haft en bra helg?:)

kram . ♥

2009-12-13 @ 14:49:01
URL: http://hejjellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0