Lovely sundays

Hej!

Igår unnade jag mig en myskväll här hemma med en massa godsaker och film. För oss som är ute mycket är det verkligen underskattat att ta en myskväll hemma då och då. Jag somnade säkert innan tolv och vaknade halv ett idag. Snacka om att jag känner mig utvilad nu!

Hur som helst blev det kinamat med Sebbe och mina föräldrar igår. Därefter robinson, grönsaker med dip och senare en långfilm. Det var supermysigt att bara vara hemma med familjen och idag känner jag mig fräsch och pigg.

Nu väntar en snabb lunch innan jag ska bege mig mot staden med mami för some shopping! Jag har inte visat allt jag köpte sist men pälsen och ett par stövlar har jag visat bild på. Sen fick jag ett par stövlar till som var riktigt snygga. Bild kommer!..

By the way.. Sen jag tog studenten bara älskar jag söndagar. Söndagar som i hela mitt liv bestått av ångest, press och plugg - från det att man vaknar till man går och lägger sig. Men nu är jag dessutom ledig på måndagar så för mig är söndagen den harmoniska vilodagen där jag bara njuter. Ikväll skulle jag vilja hitta på något mysigt. Får se vad det blir :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0