Love, love, love

Det här med kärlek tycker jag är det svåraste som finns. Jag är en riktig sucker såfort det kommer till kärlek och tror alltid att det som händer i filmernas värld även händer i den värld vi lever i. Verkligheten. När jag tänker efter har mina tidigare relationer varit som i filmernas värld. Passion utan dess like och stora bråk som avslutas med att någon springer halvnaken efter en ut på gatan och där avslutas allt i tårar och kyssar. 

I det liv jag lever i dagsläget passar ett förhållande inte in. Jag är ute och festar två - tre gånger i veckan, har en massa killar omkring mig, skriver om mitt liv i en blogg som runt tusen främlingar följer dagligen, vilket är det värsta tänkbara för en seriös relation, och ska jag vara ärlig handlar det mesta i dagsläget om just yta då det kommer till killar. Uppmärksamhet för att man har en tight kropp eller sexig blick. Sen att majoriteten varken bryr sig om eller vet om jag har något innanför pannbenet eller inte är liksom inte det väsentliga. Och hur mycket jag än älskar att festa, lära känna nya människor varje kväll och dansa till killars blickar på den hetaste klubben (Vilken tjej tycker inte om det?) saknar jag kärlek.

Jag har varit kär
tre gånger i mitt liv. Två gånger om man ska se till känslornas intensitet. Mina känslor för Michael avtog snabbare än jag någonsin kunnat ana och för mig är det ett tecken på att de förmodligen inte var så starka som jag först trodde.

Hur som helst saknar jag den här villkorslösa kärleken där man bara är den andres. Jag kan nog inte komma på någon relation eller ett förhållande som jag fått en liten insyn i där killen ifråga endast haft ögon för tjejen han träffar. Och det är illa. Jävligt illa. Frestelser och lockelser kommer det alltid att finnas. Men är det så att dagens förhållanden är baserade på för mycket ytliga aspekter, att det blir lättare för andra tjejer att fresta den upptagne killen? För hade relationerna varit mer egenskaps- och personlighetsbaserade, hade det blivit svårare för tjejer att komma emellan ett förhållande och stjäla uppmärksamhet. För så unik är individen att ingen är den andra lik och således är det få tjejer som kan konkurrera ut den tjej en kille fallit för rent personlighetsmässigt.

Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med det här inlägget mer än att kärlek är tamejfan det svåraste men finaste som finns. För er som undrar har jag nyss sett Holiday och blev således lite mer känslosam än jag redan är, hehe. Därav detta inlägg. Min nästa stora kärlek ska hur som helst inte hittas på Stureplan. Han ska vara galen i mig och se på mig med sådana där tindrande ögon som han bara får när han ser på mig. En kille som alltså bara har ögon för mig. ...Om det nu existerar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har typ motsatt problem. Jag har en kille som älskar mig och bara ser ett liv med mig. Jag känner det till 110 %. Mina ex har det varit annorlunda med, jag har ständigt gått med en klump i magen och undrat om de verkligen gillat mig.



Är det inte typiskt då att det denna gång är JAG som tvekar? Det är inte spännande. Jag längtar efter pirret, att få vara kär. Det känns som att det alltid är någon som har mer känslor för den andre. Vad väljer man, att bli älskad eller att älska? Det är så förbannat svårt. Är livrädd för att jag måste välja mellan de två sakerna och aldrig få båda samtidigt.

2009-12-14 @ 01:11:40
Postat av: frida

det låter frestande

2009-12-14 @ 12:01:38
Postat av: Alexandra

kärleken är svår, känner igen mig i kommentaren ovan. Då man känner att någon verkligen älskar än till 100% blir det lätt att man tappar glöden, så borde det inte få vara.

2009-12-14 @ 12:23:46
URL: http://blondabravader.blogg.se/
Postat av: ida

Du skriver verkligen om detta hur bra som helst, känner igen mig i allting! Men jag tror det är därför kärlek är så svårt, annars skulle vi se det som a piece of cake och inte alls tycka att det vore särskilt fint med äkta kärlek... Sjukt sorgligt, men sant :/



Riktigt bra blogg förövrigt :)

2009-12-14 @ 13:35:18
URL: http://strulig.blogg.se/
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA

Vet precis hur du menar,!! ;/ TYvärr.

2009-12-14 @ 18:09:37
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0