Kategorier

Jag vet inte om ni har sett att jag skapat kategorier (det var väl på tiden?!) här på bloggen. Jag håller på för fullt och kategoriserar inläggen just nu, men jag lär nog inte orka göra så med alla inlägg ända från starten. Men några månader bakåt i alla fall. Kategorierna är:

Amanda: Om allt och inget. Här skriver jag om allt från ytligheter och vardagsbetraktelser till djupa inlägg om tankar och funderingar. Detta är även standardkategorin så alla inlägg jag inte hunnit kategorisera hamnar automatiskt under denna kategori.

Frågestund: Här hittar ni alla frågestunder där ni ställt frågor - och jag svarat.

Träning: Alla träningsinlägg. Allt från konkreta träningstips till allmänna inlägg som rör just träning och hälsa. Ni vet vilken träningsnarkoman jag är så här kan jag nog ha rätt mycket att komma med. Även dansen och ridningen är såklart inkluderat här.

Outfitbilder och facelooks: Här hittar ni mina outfitbilder samt så brukar jag alltid ha ansiktsbilder med då. Jag är ingen modebloggerska, men det händer ändå att jag tar bilder på mina outfits och då hamnar dem i denna kategorin. Ansiktsbilder som jag är rätt flitig på att ta lär ofta hamna här också.

Uteliv: En kategori som med mig kommer att användas väldigt ofta, haha! Allt från mingelbilder till allmänna inlägg om diverse utgångar. Mycket bilder på mig och mina vänner!

Milano: När jag flyttar till Milano kommer jag endast att blogga under denna kategorin, så att man sedan enkelt kan gå tillbaka och läsa inlägg från tiden där.

Fler kategorier kommer med all sannolikhet att dyka upp då och då, så håll utkik vettja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0