Jag har syndat

Hej hopp!

Då var jag hemma efter en lååång dag på stan. De första två timmarna fick jag sällskap av Ebbson men de resterande timmarna sprang jag omkring som en tok själv. Jag har nog aldrig haft så mycket påsar att bära på, på en och samma gång. Jag köpte i alla fall klart alla julklappar och är supernöjd med alla. Jag berättar vad jag köpte sen efter jul eftersom jag har familjemedlemmar som besöker denna lilla blogg med jämna mellanrum :)

Men... jag köpte alldeles för mycket till mig själv. Men jag har jobbat så mycket den senaste tiden. Och med tanke på att jag inte har någon pojkvän att handla julklapp till så fick det bli inte mindre än 3 partyklänningar till mig själv. Som om det inte var nog blev det även en paljett-tröja och ett par skor!.. Men fy satan vad nöjd jag är med allt. Nyårsklänning samt klänning till julafton är alltså inhandlat nu. Dessutom blev det en klänning till på juldagen då jag har något väldigt kul som händer. Mer om det i nästa inlägg! :)

Hur som helst börjar jag äntligen komma lite i julstämning. Jag blev upphämtad av mamma och pappa som varit och handlat all julmat. 8 kassar hade de med hem. Såfort vi kom innanför dörren låg ytterligare sjuttioelva julkort på golvet. Helt ärligt förstår jag inte hur vi kan få så mycket julkort. Okej haha det där lät fel, men jag har aldrig sett någon som fått så mycket julkort förut. Men det är ju trevligt! De julkort som kommer till mig personligen är endast från olika nattklubbar.

När pappa sedan sa att jag inte fick gå in i sovrummet för att det är hemligheter där inne kände jag mig som fem igen. Skillnaden är väl bara att jag faktiskt inte smugit mig in i rummet ännu, ha! Jag har blivit en duktig tjej med åren :)

Kommer alldeles strax tillbaka med en massa bilder :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0