Don't leave me !!

Jag är så himla trött så jag ska precis gå och lägga mig. Åt nyss en riktigt god middag, så det ska blir skönt att gå och lägga sig mätt och glad, ha! Tråkigt dock då allt blev så förskjutet ikväll eftersom tanken var att jag skulle träffa min andra halva ikväll som ni kan se på bild nedan. Snyggare tjej finns för övrigt inte!!! Jag hoppas att vi kan ses en snabbis imorgon, annars kommer vi inte ses förrän några dagar in på januari precis innan hon åker. Gah, tårarna rinner ner för kinderna bara jag tänker på det.

Hur som helst gick ridningen super idag. Jag red min nyfunna kärlek Dragonite. En liten glad 4-årig ponny som är ganska nykommen till mitt stall. Vi galopperade för fullt i kylan. När det var dags att röra sig hemåt då fötterna frusit till is gick jag tillbaka tre gånger bara för att pussa honom på den fina mulen. Hästar är underbara, och ridning är det bästa som finns.




Kommentarer
Postat av: Angeliqa

Har du förslag på vad jag kan göra för att få bort min acne? Jag mår dåligt av den och klarar inte av den längre. Så snälla tipsa mig.

2009-12-21 @ 21:43:21
URL: http://angeliqareinke.blogg.se/
Postat av: Paulina

jag hittade just din blogg när jag var inne på elins (dollyblond) :) och åhhh, i love it! du är sjukt bra på att skriva, har en jättefin stil och du är supersnygg! kan du komma med fler träningstips? det vore kul att läsa jag dansar också!

2009-12-21 @ 22:32:55
Postat av: dollie

naaw den ponnyn måste verkligen vara söt :)

2009-12-22 @ 00:44:59
URL: http://dolliie.blogg.se/
Postat av: Simone

sV: Du hade varit skitsnygg i en pälsmössa ;)

2009-12-22 @ 10:37:23
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0