Blond neger

Det här med att sola är onekligen farligt. Och nu syftar jag inte på cancerrisken eller det faktum att man får rynkor. Nu syftar jag på det faktum hur lätt det är att bli fast. Jag har inte solat på i alla fall ett par månader och hade glömt hur fantastiskt mycket bättre jag ser ut med färg på kroppen. Fan! Nu solade jag ikväll en gång inför nyår och det ser ut som att jag varit en vecka i Spanien. Detta resulterar i att jag bara vill sola igen och igen.

Som ni märker har jag en himla dubbelmoral då det kommer till just solariesolning. När jag solar själv vill jag helst inte sluta, utan älskar den fräscha färgen och att kunna gå runt osminkad och faktiskt se bra ut 24/7. Men såfort jag ser småtjejer som solar regelbundet tycker jag att det hela bara ser billigt och trash ut. Gränsen är med andra ord hårfin för hur mycket man kan sola. Vitsen är ju att få den här färscha känslan så att man kan gå runt osminkad utan att se ut som ett levande lik.. inte som att man varit iväg tre veckor på solsemester.




Ta tillbaka det jag sagt om mitt pigment. Jag älskar det. Förstår ni varför jag alltid kallas för en blond neger utomlands?




Kommentarer
Postat av: Mandy's boyfriend

Manyd, varför kör du helt enkelt inte bara soldush? Lika fin färg som solarium men utan risker för vare sig cancer eller rynkor

2009-12-30 @ 01:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0