:)

Denna söndag lever minst sagt upp till bestämmelsen om att det är vilodagen. Dagen startade med en lång promenad längs vattnet. Jätteskönt sätt att starta dagen på. Men när jag kom tillbaka hem var jag så trött igen så jag tog en powernap och för en gångs skull ställde jag inget alarm. Och således sov och sov och sov jag.. Men nu är jag vaken och läste precis ett inlägg på Andrea och Linns blogg skrivet av Andrea som faktiskt gjorde mig rörd.

Jag vet inte om ni känner igen er, men det är så sällan man som tjej får höra fina ord från andra tjejer som man inte känner så bra. Självklart händer det; personligen får jag lyckan att ha fantastiska läsare som er som nästan dagligen skriver fina kommentarer och mail som jag läser om och om igen. Men i regel är tjejer elaka mot varandra, skit kastas hej vilt utan att man ens känner personen ifråga man kastar skit på och allt är alltid så fixerat vid rivalitet och konkurrens.

Så läser jag det här inlägget och slås än en gång över vilken fin tjej det är som skriver. Det finns ingenting som jag beundrar så mycket som tjejer som är så starka i sig själva att de kan visa uppskattning och således sporra andra tjejer som nödvändigtvis inte är de man står närmast.

Tack igen för fina ord Andrea. De gjorde min söndag :)

Ni hittar inlägget här:

http://blogg.stureplan.se/andrealinn/2009/12/13/gardagens-tomtenissar/#respond
 


Kommentarer
Postat av: Michaela

Bra skrivet! Jag tycker att du verkar vara en toppen tjej så den här bloggen kommer jag att läsa fler gånger (första gången idag)



KRAM!

2009-12-13 @ 22:07:12
URL: http://citytjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0