Lugnt Stureplan

Hej hopp!

Nyligen vaknat här hemma med Rebecka efter gårdagens bravader. Först hade jag inte tänkt dra ut, utan stanna hemma med familjen och se på film. Men det kröp i benen och då söta Rebecka kunde tänka sig att dra ut var det inga tvivel :) Dock var det ett väldigt lugnt Stureplan igår, men på något konstigt vänster blev det att jag föredrog det. En väldig kontrast blev det hur som helst från i fredags då det var helt smockat.

Vi startade hur som helst med rött vin, ost och kex här hemma, för att sedan bege oss mot Laroy för att hälsa på världens gulligaste tjejer Andrea och Linn. Tog ett glas vin där, och sedan begav vi oss vidare till Ambassadeur där det var rätt tomt och lugnt också. Men inne på Redroom var det drag. Gick en sväng till Magenta för att hälsa på Elias bland annat. Sedan dansade vi på White room med en massa bekanta. Tog en taxi hem rätt sent..

Jag vet för övrigt inte varför killar ute har blivit så förbaskat oförskämda och på. De tror att de kan ta på en både här och där, och att man som tjej ska gå med på det. Jag tycker att det börjar likna hur det är i medelhavsländer mer och mer, vilket är riktigt tråkigt. Men som tur var fick jag lite hjälp från M när det var som värst.






Kommentarer
Postat av: Anna

Lite nyfiken, blir du alltid bjuden på drinkar eller köper du själv? =)

2009-12-27 @ 15:31:58
Postat av: Linn Waagaard

tack snälla rara du vad gullig du är! stor kram

2009-12-28 @ 14:37:46
URL: http://blogg.stureplan.se/andrealinn/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0