Det vackraste som finns

Jag har tänkt på en sak många gånger. Det här med kärlek. Vad det gör för inte bara ens inre, utan dessutom ens yttre. Det finns inte någonting som är vackrare än en kvinna som är kär. Okej, inte komplicerad kärlek med mycket up and downs för det tär snarare på ens yttre, men sådan där villkorslös kärlek där allt bara känns så himla rätt. Jag tycker att jag ofta kan se på en tjej/kvinna som är kär. Den utstrålning de utstrålar går inte att ta miste på och det finns verkligen ingenting vackrare.

Personligen saknar jag inte att vara i ett förhållande med tanke på där jag befinner mig nu. Jag får en klump i magen bara jag tänker på distansförhållande och att den ena i förhållandet ska flytta till ett annat land. Det har jag fått uppleva tillräckligt och jag vet baksidan av det. Men jag saknar att vara kär. Att uppleva den här känslan där man knappt kan äta för att det pirrar så mycket i magen. Samtidigt njuter jag av att slippa den. För all oro om att man bävar för den dag det tar slut är hemsk. Som sagt, det finns baksidor med allt.

Ni som är kära: Stråla som aldrig förr, för det finns inte någon som kan göra det lika bra som er. Ni är vackrare än någonsin nu och ta vara på det.

Har jag månne några läsare som är kära där ute?

Kommentarer
Postat av: Angeliqa

Amanda jag undrar om du har tips på vad jag kan göra åt mina finniga hy? Om du inte vill svara här kan du göra det i min blogg för jag behöver verkligen hjälp.

2009-12-22 @ 15:38:23
URL: http://angeliqareinke.blogg.se/
Postat av: emelie

ja men dock med komplikationer... jag har dejtat en kille nu i strax över 3 månader o allt va super bra i början o han var helt underbar o vi var med varandra jämt och vi hördes jämt... men ju närmare vi kom varandra desto mer avstånd började han ta. nu är det vi hade förstört.... saknar han enormt mycket :(

2009-12-22 @ 17:06:21
Postat av: Ciccie

Jag är jättekär, sedan 3,5 år tillbaka! :)

2009-12-22 @ 21:12:40
URL: http://ciccie.blogg.se/
Postat av: Mandy

Angeliqa: Jag har aldrig haft finnig hy så du frågar tyvärr fel person. Men jag vet att det är grymt att dricka en massa, massa vatten för hyn. Sen ska du undvika allt från choklad till feta maträtter, chips och dylikt. Ta heller aldrig på hyn med smutsiga fingrar.

2009-12-22 @ 21:18:33
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0