Ambassadeur var GALET!

Åh åh ÅH vilken kväll igår! Först Idol med mina vackra tjejer hemma hos mig som var så lyckat och trevligt. Och när ERIK vann (!!!) blev humöret än bättre. Jag fick en massa "Grattis-sms" i samma stund som vinnaren fastslogs då jag gått ut en hel del med att Erik måste vinna detta, hehe. Kul att folk kommer ihåg en :)

Därefter fick vi skjuts av världens mest generösa Ebba till Ambassadeur där vi mötte upp Johan och hans vänner för att köra bord där. Med en jumboflaska champagne, flera normal size champagneflaskor, drinkar, shottar och fantastiskt sällskap var min kväll otroligt lyckad. Det kändes verkligen som att alla var där och var jag en gick stannade för att prata med folk jag känner. Så himla trevligt! Tack igen Johan för en fantastisk kväll och för att du är sådan underbar människa.

Bob Sinclar var grym såklart, men det var synd att ljudet inte höll hela kvällen. Det blev ett par tysta stunder på klubben, men helt ärligt var det inte sådan big deal. Då fick man tid till att faktiskt prata med alla, haha, man får se det positivt. Lite omväxling till mitt dansandes i sofforna och på diverse skåp.

Knatade vidare med Alexander till White room för att dansa vidare där. Eftersom jag ska jobba idag åkte jag dock hemåt efter en stund där och idag mår jag prima. Riktigt skönt att kunna dricka, dansa och ha kul men göra allt i måttliga mängder. Det här med att supa sig redlöst all in har jag aldrig förstått mig på.



Me på Amba. För er som undrar är det vita på armen ett band för att få gå in på red room, Inget som hör till outfiten alltså ;)

Vi tog bilder här hemma igår som jag lägger upp när jag kommer hem från jobbet. Dags att jobba nu klockan tolv i täby. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0