2010 kommer att bli ett fantastiskt år!

Godmorgon mina solstrålar!

Jag är ledig idag igen så jag passade på att ta mig en skön sovmorgon. Gick och lade mig innan elva igår så det blev många timmars sömn. Skönt! Nu har jag pratat med min bästa Carro, och skall precis bege mig ut i solen för en långpromenad idag igen. Man får passa på medan solen är framme.

På dagen har jag inga planer förutom att jag ska träna. Senare ska jag träffa Carro för kvalitétstid på Ett litet hak. Jag behöver det verkligen. Kan inte förstå att hon snart åker.. Men när jag befinner mig i Milano sen kommer det kännas som att vi är nära varandra igen. Allt sitter verkligen i huvudet..

Igår skickade jag in alla papper till CSN samt skolan i Milano. De ville ha mina gymnasiebetyg, antagningsbevis, allt som rör mina behov av CSN och mycket mer. Som jag sagt tidigare ska jag bara ha det så kallade studiebidraget från CSN. Jag vill inte ta något studielån till kostnaderna för skola och boende, då jag säkerligen kommer behöva ta det när jag ska plugga i Uppsala sen. För jag har väl berättat att jag ställt mig i bostadskö i Uppsala nu, samt ska söka till juristlinjen där innan jag åker?

Det är verkligen nu livet börjar. 2010 kommer att bli ett fantastiskt år. Två av mina stora drömmar kommer förhoppningsvis slå in. Milano såklart, och sen juridik i Uppsala.

Kommentarer
Postat av: m

jag är inte den som har dåliga betyg, men samtidigt inte den som lägger ner speciellt mycket tid åt läxor osv, men när jag läser din blogg så kan jag ibland bli så inspirerad att jag sätter mig o pluggar bara för att man blir så taggad!

jättebra blogg och lycka till i framtiden! :)

2009-12-02 @ 14:24:05
Postat av: Ciccie

Det blir säkert ett riktigt bra år! :) Bra att du ställt dig i bostadskö, då det kan vara svårt att få boende i uppsala, speciellt efter sommaren. Jag stod i kö i 3 år innan jag flyttade hit, o fick en trerummare som jag trivs utmärkt i :) Nu lämnar jag den dock om 3 veckor och flyttar tillbaka till sthlm :D

Kram

2009-12-02 @ 16:01:25
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0