Välj smart - välj VRG (?)

Hello allihopa!

Varför varför varför valde jag VRG? Att det endast är tre skolveckor kvar hindrar inte våra lärare från att bara ge oss mer och mer examinationer för varje dag som går. Idag har jag pratat mer elever som inte kan sova på nätterna för att hjärtat slår i 180 av stress (...och tro mig, jag är själv en av dem), aptiten försvinner och energin lyser med sin frånvaro. Vi har så mycket nu att vi inte vet om vi ska skratta eller gråta. Trots att vi är elever som knappt gör något annat än att plugga under vår vakna tid finns det inte på kartan att kunna prestera maximalt på alla de examinationer som vi har kvar. Tiden räcker liksom inte till!

Hur som helst hade jag mitt svensktal idag och det känns jättebra såhär i efterhand. Talet blev dock betydligt mer känsloladdat än jag trott att det skulle bli, men det var nog bara positivt. Det är på något sätt stimulerande att se att man berör de som lyssnar och att det inte bara är nonsens man kommer med. Så det är riktigt skönt att ha svenska nationella avklarat nu i alla fall.

Nu ska jag få i mig lite lunch innan det blir en powernap och därefter ridning. Vad jag ska göra när jag kommer hem oavbrutet behöver jag förmodligen inte ens skriva. Suck..

¨
Dagens outfit

Kommentarer
Postat av: ellinor

oh, kan du inte lägga upp dit tal? hade v arit roligt och läsa och se hur du skriver..puss

2009-04-15 @ 15:06:26
Postat av: Mila

Vad handlade ditt tal om?

2009-04-15 @ 19:26:01
Postat av: Anna

tycker också du borde lägga upp ditt tal, vore kul att läsa :)

2009-04-15 @ 20:57:40
Postat av: Mandy

Mitt tal handlade om att det inte ska krävas destruktiva förändringar för att vi ska ändra vår inställning till livet. Vi måste bli bättre på att värdesätta det vi har, istället för att fokusera på det vi saknar. Jag kopplade detta till en harmonisk ögonblicksbild som föreställer ett par som ser ut över östgötaslätten med en informationstext om programserien "Himlen kan vänta" där fem individer har drabbats av en obotlig sjukdom mitt i livet. Det kom att bli ett väldigt rörande tal där till och med min lärare satt tårögd. Men det var fint, väldigt fint :)

2009-04-15 @ 21:27:56
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du fick SJUKT het rumpa i den där outfiten

2009-04-16 @ 23:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0