Svaren, del 2

 

Vet du ngn bra affär som man kan hitta fina bikinisar i?
Hmm svår fråga.. I år kommer jag att beställa alla mina bikinsar från Internet. Jag vill ha den brasilianska modellen på mina bikinitrosor där de är nästan lika små som string men ändå inte är string helt och hållet. Sådana har jag aldrig hittat i någon av de vanliga butikerna i Sverige.

vart brukar du sola/bada på sommaren (i sverige)?
Åker vi ut med båt blir det i Skärgården någonstans. Annars brukar det bli i Djursholm eller Äppelviken.

vilken kändis (kille) tkr du är snyggast?
Christiano Ronaldo, inget snack om saken.

vilken kändis skulle du helst vilja se ut som?
Enligt mig är Adriana Lima det vackraste som finns. Det finns inte ens någon kille som kommer i närheten av henne. Sedan är Scarlett Johanson otroligt snygg och sexig också.

vad är det finaste ngn har gjort för dig?
Om jag ska tolka frågan gällande vad killar har gjort, så har jag faktiskt haft turen att träffa väldigt romantiska killar. Jag själv är väldigt romantisk nämligen, men utan att nämna några namn kan jag räkna upp ett par olika händelser. En föredetta pojkvän har lagt rosenblad längs hela golvet och trappan i hans villa som ledde upp till hans rum där det var hundratals tända ljus och rosenblad över golvet och sängen. På kudden låg det sedan en ros bland annat och som pricken över i:et fick jag en kärleksförklaring i samband med det. Denne person bar även upp mig för alla trappor i Venedigs högsta byggnad när vi var där och när vi var högst uppe (utsikten var helt enastående) gav han mig en ring som tecken på vår kärlek, haha! Sedan spelade en levande orkester Titaniclåten mitt upp i allt, vilket var vår låt. Sedan är jag väldigt svag för öppen brasa, gitarrspel + sång och en välplanerad alla hjärtans dag. Men detta är lite mer ytliga företeelser. Dock älskar jag att få känna mig som en prinsessa! :) Ska man gå in mer på djupet handlar det om handlingar som personer har gjort där de har visat mig vilken stark kärlek de känner för mig.

va gör du för o få så vältränad rumpa?
Jag är byggd såhär. Även om jag inte tränar på en hel sommar försvinner liksom inte rumpan. Dock kan jag tänka mig att det hela förbättras av ridning (framför allt ridning faktiskt), kissande hunden-övningar och att jag alltid går i höga klackar vilket ger rumpan lyft.


kan du ge träningstips?
Jag kan skriva ett inlägg om det ja. Enklast blir det om du skickar ett mail, eller skriver en kommentar om de frågor du vill ha svar på. Träning är ju ett väldigt brett ämne, dock något jag kan rätt mycket om.

har du haft sex utomhus ngngång?
Japp.


tjänar du pengar på din blogg?
Inte ännu. Samarbete med diverse företag är dock på gång.

vad ska du göra i påsk?
Plugga, festa och vila inför kommande tunga veckor i skolan!


Din rumpa ser så vältränad ut, hur får du den det? Har du några bra "hemmaövningar" som gör kroppen så fin?

Som skrivet ovan är jag ganska lyckligt lottad gällande det och har egentligen ingen träning som har format den. Men hemmaövningar som kissande hunden gör rumpan fast och fin!

Har du skrivit högskoleprovet nångång? hur gick det? om inte när tänker du göra det?
Jag hade anmält mig till provet nu den 28e mars. Dock var det då min moster hade sin 50-årsfest så jag beslutade mig för att vänta till nästa tillfälle.


hej. du har ju sån vältränad kropp så undrar om du tror det är möjligt att gå ner utan att träna på gym? räcker det med att jogga och gå promenader. att det kommer ge någon verkan på kort tid?

Jag har aldrig tränat på gym så självklart är det inget måste! Jogga och promenader är en bra början, men för att "forma" kroppen tror jag att dans/ridning (om du har möjlighet till något av det) är bra för den kvinnliga kroppen.

Kommentarer
Postat av: Amanda

kan inte du tipsa om ngra bra hemsidor på internet där man kan beställa bikinisar ifrån

2009-04-04 @ 19:03:03
Postat av: Martina

Jag tycker itne dina klackar brukar vara såå höga? Tyvärr :/ FÖr det finns inget snyggare än ett par rriktigt höga klackar!



Börja med det! :D



PS. Vad tycker du om modet att magtröjan/lite kortare tröjor är på väg in igen (i kombo med lååg midja på byxorna)?? Jag gillar det!

2009-04-05 @ 00:59:20
Postat av: victoria

Vilka romantiska pojkvänner.

2009-04-05 @ 13:35:01
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: EMMA

jag har en fråga till din frågestund!:D får du aldrig skoSKAV av att alltid gå i höga klackar?!:o jag tycker du går i SKITHÖGA!!!:o piss på hon som inte tyckte de!:p du är bäst!!!

2009-04-05 @ 21:51:22
Postat av: hejhej

hej du vart har du köpt din snygga jacka??:) snälla svara för jag ska ut coh shoppa och vill ha en skinnjacka!<3 pusspårej<3

2009-04-06 @ 12:53:39
URL: http://har ingen:(
Postat av: Anonym

hej du vart har du köpt din snygga jacka??:) snälla svara för jag ska ut coh shoppa och vill ha en skinnjacka!<3 pusspårej<3

2009-04-06 @ 12:54:42
Postat av: Mandy

HM :)

2009-04-06 @ 12:56:37
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken modellagentur är det du har kontakt med i italien?

2009-04-06 @ 19:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0