Svaren, del 1.

Vad är dina sommarplaner?
Jag kommer att vara utomlands så mycket jag bara kan, förmodligen större delen av sommaren. Hur som helst kommer det att bli resor med mina vänner och min familj som det ser ut nu. Italien, Franska Riveran, Marbella och Grekland finns med i planeringen just nu.. Men ingenting är ännu bokat.

Ska du till italien i sommar igen?
Självklart ska jag det. Det är mitt andra hem.

Vad andvänder du för sminkprodukter, vilket märke?
Mascara och läppstift från Dior, Brunpuder från Isadora, rouge från Maybelline och true match-foundation från Loréal.

Vilka är dina favorit affärer i italien?
Vad svårt! Det beror helt på vad jag är ute efter. Märkesbutiker som jag alltid besöker i Milano (där man blir välkommen av champagne och snittar, inte helt fel)  är Prada, Gucci och de vanliga.. Sedan finns det väldigt mycket butiker som har ett lägre pris (som på Zara ungefär) som jag alltid besöker där jag shoppar loss för att det är kläder som överhuvudtaget inte finns i Sverige. Ofta är de lite mer vågade med helt öppen rygg, skor där klackarna är skyhöga et cetera. En skobutik ni bara måste besöka är Pittarello. Där hittar du italienska designerskor till ett bra pris.

Vart rider du någonstans och hur många ggr i veckan?
Huvudsta ridskola, två gånger i veckan.


hej, du har haft något sött svart diadem med rosett på, undrar var du köpt det någonstanns? eller om du vet var man kan hitta det? (har kollat på hm, glitter och alla dom vanliga ställerna.)
Jag har köpt det diademet på Åhlens city.

Hur går det med alexander?
Det går bara bra.

Vilken är din favorit nattklubb?
Sturecompagniet skulle jag nog säga. Men vart jag går oftast är Laroy, Magenta och avslutar sedan på White room. Grodan har jag tyckt om de gånger jag har varit där också. Sedan har jag inte alls varit på alla nattklubbar i Stockholm är värt att tillägga..

Skulle du kunna tänka dig att göra en skönhetsoperation?
Både ja och nej. I dagsläget? Nej.

Dricker du kaffe?
Nej, det gör jag inte.


Jobbar du fortf på salt? :) och varför slutade du & blondinbella att umgås?!

Yes, det gör jag så fort jag får tid över. Vi växte ifrån varandra.

Är det ngt mellan dig å Alexander?
Vi dejtar, och har dejtat i lite mer än två månader :)

Vilket är ditt favorit cafe/lunchställe?
Café Foam som ligger i hörnet Karlavägen/Jungfrugatan.

Vad ska du göra i höst?
Ännu oklart. Det står mellan ett sabbatsår utomlands (då jag ska jobba utomlands alltså), börja plugga på Handels direkt om jag hinner läsa in Matte D innan sommaren, eller förbereda vidarestudier här hemma med att läsa in Matte D på Komvux och jobba ihop pengar inför ett år utomlands (där mycket semester ingår till skillnad från alternativet ovan) vid ett senare tillfälle.

När får vi se dig i ridoutfit här på bloggen? Du är verkligen riktigt snygg och det skulle vara roligt.
Haha! Det kommer.

Jag har nog missat vad du säljer för kläder? Kan man se det någonstans. Jag är alltid intresserad av skor i så fall.
Jag säljer egentligen inga kläder, men har en del läsare som skriver till min bloggmail där de frågar om de kan få köpa ett specifikt plagg. Jag har ännu inte sålt något.

Vilka ämnen måste man ha läst för att komma in på handels? räcker det med matte c? tycker att du och din blogg är grym! :)
Nej, matte D krävs också. Sedan har de krav på språk också. Man ska lägst ha läst steg fyra i ett språk har jag hört.

Har du pojkvän? Isf, hur länge har ni varit tillsammans?
Nej, det har jag inte. Men helt singel är jag inte heller längre kanske jag borde tillägga..

M får jag börja med att fråga rent neutralt, vilken bild av dessa 3 från ute är din favvo? :) 
du är ju så vrålsnygg att man blir lite nyfiken på vad just du sj tycker om ditt utseende:D
Vilken rolig fråga! Tycker faktiskt om alla bilderna på olika sätt. Men bilden där jag har ett prickigt linne är nog favoriten, ser så brun ut där :)

och jag beundrar verkligen dig för att du kan gå ner i spagat :( kan du ner i split oxå? kan inte du ta en bild på det, och din fina studentmössa om den har kommit? hihi. :P
har du guld eller silvertryck på mössan i ditt namn?

Haha! Jag kan nog det mesta som rör vighet eftersom att jag är så envis. Det är bara att trycka på! :) Den har kommit, och den är helt fantastisk! Allt broderi är i guld. Sedan där bak är det inbroderat Student 2009 i det vita tyget, och min klass namn står i guldbokstäver som är pålimmade(?).

hej jag vill komma i form till sommaren och gå ned ca sex kg?!! tror du det är möjligt? att slimma kroppen på två månader? hur ofta måste jag träna etc? Tacksam för svar!! sen undrar jag om du kan tipsa om bra tränings låtar som du lovat att du ska förr men kanske glömt bort:) puss världens bästa bloggerska.
Det är jättesvårt för mig att svara på då jag inte alls vet hur din kroppsform ser ut eller vilka gener du har. Personligen skulle jag säga att två månader är tillräckligt med tid för att träna ordentligt och därmed gå ner till önskad vikt. Värt att komma ihåg är att saker som alkohol och sömn kommer att spela en stor roll. Börjar du mixtra för mycket med maten kommer du med all sannolikhet inte nå några positiva resultat överhuvudtaget. Angående hur ofta du ska träna skulle jag lägga upp ett träningsschema som inkluderar väldigt mycket kondition (promenader och jogging), danspass, spinning, hemmaövningar som sedan slimmar mage och ben (samt gym, men det kan jag inte speciellt mycket om). Träningslåtar kommer!


Får du mycket uppmärksamhet från killar?
Inte min favoritfråga direkt.. Vad jag än svarar kommer det att låta fel, men ja det får jag väl..

Har du några dejtingregler som du följer? typ: inte sex på första dejten, att aldrig själv ringa till killen osv. ?
Jag har massor, haha! Jag är en mästare på att köra katt och råtta-leken och tyvärr har jag träffat någon som är precis likadan (Pik Alex!!) Då det kommer till fysisk kontakt är jag jättenoga med att behålla min värdighet och hålla killens intresse vid liv, och det gör man inte genom att ha sex med någon för snabbt. Sex ska man ha med någon man känner och tycker om, annars är det omöjligt att uppnå någon form av passion överhuvudtaget, och för mig är det vad sex handlar om. Sedan ska man givetvis inte vara för på. Det finns det inte någon som tycker om. Hur härligt det än skulle vara att kunna ringa precis när man känner för det, är det inte så verkligheten fungerar. Skulle den kille jag dejtar ringa varje gång han tänker på mig skulle jag tröttna efter en vecka. Är det någon gång du ska fokusera ännu mer på dig själv än vad du gjort tidigare, är det då du dejtar eller är tillsammans med någon, för det är ofta då som man lägger ner fokus på sig själv och flyttar över det till sin käraste.


Anser du att internationell ekonomi provet var svårt. Vad är typiska frågår som kan komma på provet.

Nämen en VRG:are! Helt ärligt kan jag inte komma på en enda fråga. Jag kommer dock ihåg att det inte var speciellt svårt om man varit på alla lektioner.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

det var jag som mailade dig om att köpa en klänning av dig, skulle vara tacksam om du svarade på det.

Mvh

2009-04-01 @ 19:02:58
Postat av: Anna

Hejhej! Skulle inte du kunna ge något tips på hur man ska göra för att lära sig att gå ner i spagat? Hur lång tid tar det att lära sig?

2009-04-01 @ 19:33:06
Postat av: ??

Hej, jag vill bara påpeka en sak som borde vara en självklar vetskap för dig som tränar så mycket m.m och det är att det absolut inte är bra någonstans att tvinga sig ner i split och spagat om du inte vill ha en led eller muskler som går av eller spricker.

2009-04-01 @ 23:09:20
Postat av: Mandy

??: Haha för guds skull människa! Hört talas om ironi?

2009-04-02 @ 10:06:30
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: haha

vad rolig du är, är du alltid ironisk när någon kritiserar dig

2009-04-02 @ 17:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0