Det går bra nu

Idag har det varit en jättehärlig dag igen. Först blev det kvalitétstid med min underbara Carro på en uteservering. Fem minuter vardera brukar vi ge varandra för att prata. Men idag lyckades vi faktiskt dela på tiden utan denna speciella tradition. Därefter begav jag mig till Bromma för att äntligen träffa Filippa. Vi gick direkt och handlade kinamat och naturgodis. Sådant får man faktiskt unna sig nu när jag är ute och springer varje dag :) 

Kvällen var hur som helst riktigt mysig och efter middagen tittade vi på Djävulen bär Prada och jag fick ett jättefint armband som jag bokstavligt talat kommer att bo i framöver. Tack min älskling!

För övrigt är jag är så himla glad just nu för att jag har såå mycket planer på g som kommer att förändra mitt liv markant, till det bättre givetvis. Äntligen vet jag vad jag vill göra och det var då verkligen på tiden. Fan vad jag älskar att vara ung och ha hela världen framför mina fötter. Nu köööör vi! :)

Såhär har jag sett ut idag..
 
 
 





Kommentarer
Postat av: sandra

vad hemskt att han var där med en dejt, men ändå raggade på dig. han lär ju göra samma med dig då, när han hittar "något bättre" :/

2009-04-08 @ 10:02:19
Postat av: Mandy

Sandra, jag kan inte riktigt hålla med dig där. Du förstår väl att det är skillnad på att vara ute med en dejt för första gången, och sedan se någon mer intressant, än en tjej som man trots allt har fortsatt dejta i snart tre månader? ;P

2009-04-08 @ 12:43:36
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Michelle

Riktigt fina kläder! Hoppas allt är bra!

2009-04-08 @ 18:52:34
URL: http://brunettistorstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0