En fantastisk dag!

Hej alla glada!

Idag har jag vaknat upp på ett alldeles strålande humör. Dessutom fick jag äran att vakna upp till Annas fantastiska stämma. Jag ska nu hoppa in i duschen snabbt, sätta på mig skinnjackan + ett par high heels (inget mer, höhö..) köra en premiär för burberryväskan och dra ut på en uteservering i solen med min favorittjej! Självklart följer kameran med :)
 
Åh, vad livet känns bra just nu. En hel veckas ledighet framför mig, en massa tid för alla mina älsklingstjejer och solen skiner utanför fönstret. Det kan nästan inte bli bättre. Nu har jag så mycket planer för lovet, så många människor jag måste hinna träffa så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men det är å andra sidan precis så det ska vara. Ikväll/ i eftermiddag sen ska jag sätta igång och få plugg gjort så att nästa helg kan bli någorlunda pluggfri.

Nu funderar jag bara på om jag ska köra jeansjacka eller skinnjacka. Så länge solen är framme kan man ju garanterat ta av sig. Men såfort den börjar försvinna kommer det att bli kallare och då kanske jeansjackan är för tunn.. Men ack så snygg! Hmm.. ni får se på bilderna sen vad jag valde. =)

Nu ska jag få i mig lite lunch så att jag inte kommer för mycket för sent. Jag och tider går inte ihop!

Ha en jättetrevlig dag allihopa så har ni massor av bilder att vänta senare idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0