Så feminin man kan bli - and I'm lovin' it :)



Buongiorno ragazzi!

Jag hade en jättetrevlig dag igår med lunch tillsammans med pappa och Therese. Efter skolan åkte jag och träffade Patrik för att njuta av det fina vädret. Vi promenerade i solskenet och besökte sedan lite affärer. Sedan var en utgång med tjejerna inplanerad. Det blev dock ingenting av det på grund av olika anledningar. Istället åkte jag hem till Alexander för en massa mys, och sov sedan kvar där. Imorse var det dags för jobb med Julia. Det är utan tvekan så otroligt mycket lättare att jobba med någon, i och med att tiden går så mycket snabbare och man har någon att fördriva tiden med. Då jag jobbar själv pratar jag sönder kunderna istället :) Men så blir det när man som jag har ett stort behov av att ha människor i min närhet att prata med. Detta har dock positivt nog bidragit till att jag har flertalet stamkunder som kommer tillbaka för att prata och få hjälp gällande klädköp.

By the way.. Låten jag har lagt upp längst upp i det här inlägget är en dansares bästa vän. Till denna låt kan man omöjligt sitta still och det fick jag erfara då jag hörde den i butiken idag. Då Therese kommer hit om ett par timmar för vin och drinkar ska vi dansa omkring i underkläderna till denna underbara dansvänliga låt :)

Utgång blir det ikväll med andra ord. Taggad till tusen är jag!! Jag skall redan nu börja fundera lite kring outfit för kvällen. En sak som är säker är att jag inte är den snabbaste då det kommer till att hitta outfit samt sedan göra mig iordning. Jag byter gärna outfit fem gånger för att sedan inse att den jag valde från början var den bästa. Men men, så är det att vara tjej. And I'm lovin' it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0