Ibland tvingas man uppleva ytterst konstiga kontraster

Hej hopp :)

Jag är helt säker på att ni är nyfikna på hur mitt ledarskap gick idag. Och vet ni vad, det gick toppenbra! Alla var så taggade, så fokuserade och framför allt helt slut efteråt. Flera kom fram efter lektionen och berömde oss för den roliga lektionen samt att även vi var väldigt duktiga dansare. Det var det bästa betyget vi kunde få :)

De var kul att se alla släppa loss, skaka och verkligen använda hela kroppen - även grabbarna var grymma vilket de skall ha en eloge för. Styrkan slog rätt mycket också måste jag säga. Den var minst sagt påfrestande, men alla kämpade till sista blodsdroppen.

Därefter hämtade pappa upp mig för att jag skulle åka till sjukhuset och behandla mina knäskador. Det blev en himla konstig och grov kontrast från att ha tränat tills benen vek sig på idrottslektionen, och en halvtimme senare låg jag i sjukhussängen för att få min behandling i vaket tillstånd - och utan bedövning (egentligen ska det göras då man är nersövd och en timme innan ska man få bedövning, men det fanns det inte tid till) Men det är så det blir i mitt liv. Jag låter mig inte begränsas av någon skada hit eller dit, utan jag tränar på och körde igenom en rätt omfattande behandling helt utan bedövning. Tur att man är smärttålig.. Men men,  det hela gick bra och smidigt. Nu kommer jag få en massa uppassande här hemma då jag inte kan gå på ett dygn. Men jag tycker om sympati så det går bra (:

Båda mina bröder (med flickvänner?) kommer hit på middag idag så det ska bli jättetrevligt. Sedan ska jag överleva dygnet utan någon fysisk ansträngning med god mat och dryck samt plugg. Hur som helst är det tur att jag tränade så hårt på idrottslektionen idag så att jag kan somna tidigt ikväll. Har jag inte tränat en dag kan jag nämligen inte somna sen på kvällen eftersom att min kropp är så van vid att ta ut sig via träning minst en gång om dagen.

Bild tagen imorse, lite tröttis :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Gud vad söt du är, gillar dina örhängen! :)

Vad händer i helgen? :)

2009-04-24 @ 19:37:33
URL: http://readthisbitch.blogg.se/
Postat av: Anna

se till så du får vila lite också, regelbundet! det är då kroppen bygger upp sig, men det tror jag du vet... =)

2009-04-24 @ 19:47:27
Postat av: sanna

åh vad roligt att jag hittade till din blogg :) Kom ihåg att jag var en trogen besökare på din PA back in the days!



Underbar blogg!

2009-04-25 @ 03:26:19
URL: http://smulltrie.blogg.se/
Postat av: Estelle

Trillade in på din blogg av ren slump men kikar numer in då och då.

Det glädjer mig att du är såpass ung som du är men trots detta har ett vårdat språk, välskriven blogg och brinnade intresse för det du gör.



Jag tro du är en positiv inspirationskälla för många yngre tjejer som ser att man kan vara vacker och "populär" om man nu vill välja det uttrtcket - utan att för den delen anspela på sex och framställa sig som dum.



Du gör säkerligen dina föräldrar väldigt stolta och hoppas du själv inser hur duktig du är.

Fortsätt kämpa med skolan för det öppnar så många dörrar för dig i framtiden



Kram / estelle

2009-04-25 @ 16:16:55
Postat av: Anonym

Snälla om du kan skriva det där inlägget om träning nu :) Måste ha lite tips när jag ska köra slutspurten inför sommaren. Hemmaövningar för rumpa, lår och mage vore super!!

2009-04-26 @ 12:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0