Tutti amano l'italia

  

Åh! Har tillåtit mig själv att lyssna på alla mina favoritlåtar med Eros Ramazzotti och jag känner bara hur otroligt mycket jag saknar Italien. Sedan allt hände med Michael har jag lagt alla mina Italienplaner på hyllan, har inte ens klarat av att lyssna på italienska låtar. Men nu klarar jag inte av att ta avstånd från min favoritplats längre. Det är till Italien och ingen annanstans jag ska. Det är mitt andra hem, så är det bara.

Jag sitter nu och skriver med flera vänner från Milano och tittar för fullt på resor dit i sommar. Måste dit så fort jag bara kan. Jag har bland annat pratat med Ebbson om att jag ska visa henne Milano i sommar. Ojoj, där finns det då mycket att visa! :) Hur som helst reagerade jag så starkt nu när jag helt från ingenstans började titta på lite bilder från i somras, lyssna på alla favoritlåtar som är italienska och så hörde en killkompis av sig som jag alltid träffar där varje sommar.

 

Kanske blir det bara Italien i sommar i alla fall. Mami och papi vill åka till den allra sydligaste delen av Italien med mig till någon av öarna. Det blir nog supermysigt!

Kommentarer
Postat av: bella

känner du inte att du kan berätta det som hände med michael? du sa ju förut att du skulle göra det så fort du smält det, låter som att du kommit en bra bit på vägen! :)

2009-04-15 @ 22:10:45
Postat av: Jenny

Vad hände med din Italienska pojkvän? Jag måste ha missat det inlägget om varför ni gjorde slut?

2009-04-16 @ 19:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0