Torsdag

Hallå hallå!

Jag har nyss varit ute på en rask långpromenad med mamma. Riktigt skönt att verkligen få vakna till i både kropp och psyke. Det känns dock rätt kvavt ute nu, så det är ingen skön luft att anstränga sig i alls.

Nu börjar pluggpaniken komma krypandes sakta men säkert. Jag hade tänkt gå ut ikväll men istället ska jag se till att ta tag i allt jäkla plugg. Fan att man alltid ska skjuta upp det tills paniken är minst sagt påtaglig. Det är inte likt mig. Framförhållning är ju något jag varit så bra på tidigare..

Hur som helst ska jag nu skriva klart ett tal, därefter hoppa in i duschen, göra mig i ordning för att sen bege mig hem till Alexander där vi ska laga middag. Det enda positiva med det här tråkiga vädret är att man kan vara inne och bara mysa med gott samvete. Fast det är nog också efter det som fördelarna med dåligt väder tar slut..

Lite bloggtorka idag så jag slutar skriva innan jag tråkar ut er totalt. Jag tar hur som helst säkerligen lite bilder på mitt klädval innan jag går. Lägger upp dem senare idag!


Kommentarer
Postat av: tindraglad

nice outfit=)

2009-04-09 @ 17:34:31
URL: http://tindraglad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Postat av: Cassandra

EN FRÅGA JAG GLÖMT SOM ÄR SUUPERVIKTIG!!

vart kommer dina stoora pärlörhängen du alltid bär?:) när och var köpte du dom? pris?

SKITFINA PÅ DIG. tror dock inte jag skulle passa lika bra som du gör i dom.. men endå:)



Guuud vad gulligt sätt med dig o alex att lära känna varann på :) hihi. hade du sett han innan? visste du vem han var ?

vill inte du helst vara singel under sommaren?



Varför har du nåt emot lina rosing? :P jag tyckert synd om henne.. hon är som ett barn som vill ha uppmärksamhet typ.. du verkar iaf inte tycka så mkt om henne med tanke på ditt svar hehe :P



jag tycker inte heller om ANgelina Jolie! highfive.



Puss (:

2009-04-10 @ 08:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0