Tack för en rolig kväll tjejer!

 

Jag fullkomligt älskar 80-tals dansmusik!

Godmorgon!

Snacka om att vara helt slutkörd om man vaknar strax efter 14 och känner att man i alla fall måste försöka ta sig upp ur sängen. Klockan hade lika gärna kunnat vara 9-10. Hur som helst var kvällen igår överlag trevlig. Dessvärre blev det en massa springandes hit och dit och det är aldrig roligt varken som spiknykter (då känner man kylan bättre) eller med high heels.

Kvällen startade i alla fall på Magenta, där vi hälsade på Jesper som ni kan se nedan på bild. Där stannade vi sedan större delen av kvällen efter en snabb visit på Laroy. Sedan begav vi oss mot Village där vi avslutade kvällen. Jag har aldrig varit där tidigare, men måste säga att det var riktigt trevligt där. Det kom fram många söta pojkar under kvällen som ville prata och sådant är alltid trevligt. Som omväxling för att bli nypen i rumpan, eller varför inte att en grabb "råkar" hälla en röd drink över hela min rumpa. Då hade jag inget val, hemgång fick det bli. En röd fläck på rumpan kan få folk att bara tro en sak, hehe. Så hemgång blev det strax efter fyra, men det var ingen större fara. Det var allt som allt en lyckad utgång och jag fick bjuda tjejerna på en shotrunda :) 

Amanda Bergman & Jesper Owe
Jag och Jesper på Magenta :)


Söta fotografen Robin Hultman fick man träffa på Village. Här är jag, någon kille jag inte vet vem det är, Ebba och Erika.


Kommentarer
Postat av: JUSSEFIN

kolla gärna in min blogg då jag och ni diskuterar olika ämnen och så har jag nyss laddat upp bilder på shopping :D



www.jussefin.blogg.se

2009-04-18 @ 17:16:06
Postat av: Anonym

Douglas Hållstrand, lillebror till nattclubsägaren på village och rose Robert Hållstrand

2009-04-26 @ 22:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0