Svaren, del 6



Varför denna kärlek till Italien? Och vad tycker du om svensk medias sneda bild av landet (tänker på rasism, integrations-problem, sexism, maffia och fiffel inom politik- och föreningsverksamhet)? Är själv helt trollbunden av landet, men jag ser det ändå för vad det är. Det är inget paradis precis, men ack så vackert på alla vis! Och för nöjes skull, gillar du något italienskt klubblag?

För det första har min familj en lägenhet några mil utanför Venedig där jag så gott som vuxit upp varje sommar sedan jag var nyfödd. Jag har vuxit upp bland människorna där nere som följt mig sedan jag knappt kunde stå på benen, det var där jag fick min första kyss och min första förälskelse. Hela min familj är otroligt Italienfrälsta och så fort jag får chansen åker jag dit. Jag vet inte om jag kan kalla det för en snedvriden bild av landet i och med att det trots allt är allvarliga saker som faktiskt sker. Då landet dock får en bild om sig som endast inkluderar sliskiga italienare som är på alla svenska tjejer, en maffia som bara växer och allt det som du nämnde i frågan har man glömt att ta upp de faktorer som gör att så många svenskar åker dit gång på gång. Hur som helst kommer jag att tillbringa en massa tid i Italien nu efter studenten, men då finns också risken att jag blir kvar där, haha! Skämt åsido.. Nej men vad jag tycker om med Italien.. För att det inte ska bli för långrandigt är det kortfattat: språket (italienska är utan tvekan det vackraste språket som finns) shoppingen, den fantastiska maten, de enormt trevliga människorna (och ni har nog förstått att jag är ganska svag för italienska killar.. dessvärre), klimatet med jättevarma men ändå behagliga somrar, deras passion för fotboll som jag vuxit upp med i min familj (Jag är för övrigt en trogen milanista! :)) ja listan kan göras hur lång som helst..

kan inte du visa kort på ditt rum?! jag är så nyfiken på hur en sån fin tjej som du har på ditt rum!!! är det alltid stökigt/städat? är det sött flickigt som du eller tufft?! snälla, det vore så kul!!!=) <3

Självklart kan jag visa bild på mitt rum. Det är inte alltid välstädat nej, men det enda som brukar vara stökigt är att det är kläder överallt och i vems tjejrum är det inte så egentligen? Det är dock aldrig smutsigt eller ovårdat i mitt rum. Sen så kan jag väl säga att jag nog har det mest flickiga rummet man kan ha. Det är rosa överallt, utan att för den delen bli barnsligt. Ena väggen är bara full av högklackade skor, och på den andra väggen hänger det massor av klänningar. Man ser att det är en tjej som bor i rummet i alla fall.


laddar du filmer/musik/serier eller köper du?(:

Jag köper.


hur är du i skolan? är du den populära tjejen som bestämmer över alla andra, eller är du en i mängden, eller är du den som går med alla i hela klassen, eller är du den som har en bästis, eller den som går själv men ändå är vän med alla så du går till den som är närmast typ. har du mest tjejkompisar i skolan eller killkompisar osv?=) kram Lena PS, din blogg är bäst!!!


I högstadiet var det nog annorlunda mot hur det är idag. Då var man populär/inte populär och jag har nog alltid, på gott och ont, varit en person som man tycker om att prata om. Jag minns jätteväl i åttan/nian då jag började med Lyxpiraya och fick vara "vip" på alla 16+ fester som blev rätt inne då, haha hör ni hur löjligt det låter! I samband med detta fick jag en helt annan bekantskapskrets (många av dessa umgås jag med fortfarande) och jag gick emot strömmen i min skola eftersom jag inte längre hängde på samma hemmafester som dem. Hur som helst var det väldigt mycket snack bakom ryggen på mig i samband med detta och jag fick ju veta allt eftersom att jag hade mitt tjejgäng som berättade allt för mig. Det kunde vara tjejer som snackade skit om dessa klubbfester och oss som var "reklamtjejer" för Lyxpiraya, men sedan kom dessa skitsnackare en efter en och frågade om de inte kunde få följa med någon gång såfort de var ensamma. Sådant är så genomskinligt.

 Men jag antar att det är på gymnasiet som frågan handlar om. Faktum är att gymnasiet för mig handlar om att fokusera till 100% på skolan. De enda jag umgås med på fritiden som också går på VRG är Tessie och Jing. Detta beror på att jag har så mycket som händer hela tiden med 7 fasta träningar i veckan, festande på helgerna och råplugg all vaken tid så när jag väl får tid över vill jag träffa mina närmsta vänner som varken går i min skola eller i min dansgrupp/ridgrupp. Jag går hur som helst bra ihop med i stort sett alla och varierar mitt umgänge. Men Therese är den som jag alltid lunchar med, gör arbeten ihop med i de ämnena vi har tillsammans och sådär.

VARFÖR KAN INTE DU BLI BÄTTRE MED DAGENS OUTFIT OCH LADDA UPP KORT PÅ NYA SAKER FAST DU INTE HUNNIT PROVA DEM ÄN???!!! ÄÄÄLSKAR DIN KLÄDER OCH DIN STIL! DU ÄR SNYGGAST!!!!

Har jag inte blivit lite bättre i alla fall? :) Det är svårt att hinna med att fota dagens outfit på morgonen då jag ofta är jättestressad. Sedan då jag kommer hem från skolan ser allt inte lika snyggt ut längre, haha! Men jag ska försöka hinna med det ett par gånger i veckan i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Lilly

varför kommer inte denna med?



EN FRÅGA JAG GLÖMT SOM ÄR SUUPERVIKTIG!!

vart kommer dina stoora pärlörhängen du alltid bär?:) när och var köpte du dom? pris?

SKITFINA PÅ DIG. tror dock inte jag skulle passa lika bra som du gör i dom.. men endå:)



Guuud vad gulligt sätt med dig o alex att lära känna varann på :) hihi. hade du sett han innan? visste du vem han var ?

vill inte du helst vara singel under sommaren?



Varför har du nåt emot lina rosing? :P jag tyckert synd om henne.. hon är som ett barn som vill ha uppmärksamhet typ.. du verkar iaf inte tycka så mkt om henne med tanke på ditt svar hehe :P



jag tycker inte heller om ANgelina Jolie! highfive.



HAR du spindelfobi?

Vad tycker du om fötter?



2009-04-14 @ 18:11:45
Postat av: Mandy

"Pärl"örhängena kommer från Gina tricot och jag tror att jag fick dem av min mamma för ett par månader sedan.



Haha, så gulligt vet jag dock inte om det var! ;P Nej, jag hade inte sett honom innan och jag visste inte heller vem han var. Han var hur som helst jättetrevlig när han kom fram, men försvann illa kvickt så fort hans dejt kom ;) Singel under sommaren.. jadu, sommaren är väl onekligen årstiden då det passar bäst att vara singel. Men ibland kan man inte styra sådant utan ofta är det nog att man träffar sin kärlek då timingen är helt fel, för då är man som minst desperat efter den. Värt att tillägga är dock att min bästa sommar var den då jag var i ett förhållande. Man kan fortfarande åka på partyresor med vännerna även om man är i ett förhållande. Det behöver inte ske någon drastisk förändring. Allt handlar om tillit.



Angående Linda Rosing håller jag med dig. Men jag vill faktiskt inte sitta och skriva om någon så ointressant människa i min blogg. Jag är helt och hållet likgiltig till människor som henne. Vill varken säga bu eller bä.



Ja, jag har spindelfobi och nej, jag tycker inte alls om fötter faktiskt. Det är den fulaste kroppsdelen, men kan absolut bli finare på sommaren då de är brunbrända och välmanikerade i ett par höga klackar.

2009-04-14 @ 18:19:56
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha nejmen, nu gjorde du mig besviken. Roma är det ända som gäller ju! ;)

2009-04-14 @ 19:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0