Snart dansat och tränat i fem timmar idag!!

Ahh tagga tagga tagga!! Jag har nu (hittills!) dansat i snart fem timmar och min kropp bara skriker efter mer samtidigt som alla muskler i kroppen skakar av ansträngning. Jag går igenom hela upplägget för morgondagens danslektion som jag ska hålla i. Styrkesektionen med fokus på mage, armar, rumpa, lår, midja och rygg kommer inte bli nådig. Jag nöjer mig inte förrän jag själv är helt slutkörd här hemma efter de olika momenten, och blir jag det är det ett väldigt gott tecken. Man ska känna att man lever.

Sedan kommer det att vara en uppvärmning för att få igång flåset. Jag kommer att köra så hårt med eleverna så att varenda en får njuta av den underbara och stolta känslan som alltid kommer efter ett hårt träningspass. Ner på golvet för att göra lite styrkegrejer, upp - hoppa, ner igen och sedan spurta iväg, för att därefter köra lite afrikaninspirerad dans med en massa höfter, böjda knän och mycket bröstkorg. Därefter blir det uppvärmning del två med tänjning och uppvärmning av de mindre muskelgrupper till den fina låten Obsession med Aventura.

Sedan kommer min starka sida - styrkan! Vi har hittat helt galna låtar som är enormt psykiska. De skall spelas på högsta volym och viljan att prestera skall vara maximal. Därefter blir det koreografi till Ruslanas Wild dances med en massa höfter och släng med håret. Konditionskrävande till tusen. Blir det som vi vill avslutas allt med en battling! Jag funderar starkt på att ta med mig kameran så att någon kan ta bilder om det finns någon som ska titta på. Det vore väl kul? :)

Roligast av allt är att jag numera har en liten danssal här hemma där jag kan träna. Nu blir det ännu mer träning hädanefter, om det nu är möjligt. :) Åh jag hoppas verkligen att min positiva energi just nu smittar av sig på er. Träning är verkligen det bästa som finns. Man blir så pigg och glad!

Nu ska jag dansa vidare. Koreografin ska sitta som en smäck :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0