Positiva "recensioner" av min blogg

Jag satt igår och kollade runt på lite olika mindre bloggar där bloggerskorna gjort olika former av recensioner av min blogg. Det är verkligen enormt roligt att läsa vad ni tycker om min blogg. Speciellt eftersom det var kommentarer och åsikter som det är meningen att jag inte ska läsa. Hur som helst blev jag glatt överraskad av att ni är så pass många som ser mig som er förebild, och att jag inspirerat så många till att börja träna och ta tag i skolan. För mig innebär en förebild någon som skänker inspiration till diverse saker, givetvis sådant som enligt de flesta är positiva aspekter, så det är med andra ord väldigt smickrande att få bekräftat att min ofta positiva energi når fram till er läsare.

En annan sak som var rolig att se var de lite yngre läsarna som gjort olika skönhetslisor med deras favoritbloggeskor. Där fick man se vilka de tyckte såg bäst ut, var sötast, hade finast hår, finast kropp et cetera. Och även där blev jag nog lite rosig om kinderna av allt smicker. Ni är allt söta ni.

Inte minst blev jag väldigt glad av att läsa att ni är ett par som skrivit att jag har det bästa språket av de bloggar ni följer. Det är faktiskt något som jag tänker på de gånger jag går in på en blogg vilken dessvärre rätt ofta är extremt dåligt skriven. Att varje dag läsa osammanhängande meningar, satsradningar och ord använda i fel sammanhang gör att du till slut omedvetet snappar upp dessa fel. Och således gäller även det motsatta. Håll er därför endast till de bloggerskor som kan hantera det svenska språket, annars blir era svensklärare inte glada. Värt att komma ihåg, så att jag slipper en rad språkpoliser bara till detta inlägget, är att vi bloggare inte lägger samma energi på ett blogginlägg som en uppsats i svenska C exempelvis. Inläggen ska inte betygsättas, men bör emellertid korrekturläsas åtminstone en gång.


Kommentarer
Postat av: Julie

hurru fröken, vad har hänt med din blogg? :O



den är ju inlägg både på vänster och höger sida, så istället för sidomenyn är det inlägg.. :/

varit så ett par dagar nu, inte sett det?

2009-04-22 @ 19:59:47
URL: http://lifeofjulie.webblogg.se/
Postat av: Emma

Fin blogg. Dock så verkar den inte funka som den ska?!

2009-04-23 @ 10:29:03
URL: http://emmacandell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0