Lååång sovmorgon

Godmorgon godmorgon!..

Jag vaknade faktiskt precis då det av någon konstig anledning blev väldigt sent igår. Jag är ledsen för att det inte blev någon uppdatering, men jag hade inte så mycket att skriva och då är det bättre att låta bli. Hur som helst träffade jag Carro för ett glas vin igårkväll. Dock tänkte inte vi på att ställena kunde vara stängda då det faktiskt var söndag. Jag menar, har vi påsklov borde ju alla ha det ;)

Vi fick alltså knata vidare till Langolo där vi satte oss på deras iskalla uteservering med filtar omkring oss. Väldigt trevligt med lite kvalitétstid med Caroline, sådant behövs verkligen. Jag fick igår även ett väldigt fint sms från min bästa vän Ebba. Det värmde i hela kroppen i säkert en timme efteråt. Det finns inget finare än riktigt bra vänskap. Och det finns framför allt ingenting som man ska vara så rädd om som riktigt fin vänskap.

Idag är det baaara plugg som gäller. Men vädret är ju inte riktigt så fint som det har varit de föregående dagarna så det känns garnska lugnt. Jag ska jobba med mitt projekt och bara ligga och läsa en bok, så det ska nog gå bra.

Hur som helst har det varit jätteskönt att inte ha gått ut den här helgen överhuvudtaget. Istället har jag umgåtts med mina vänner och min familj - det som verkligen har värde. Missförstå mig inte, jag fullkomligt älskar att gå ut och bara festa och ha kul. Men jag kan fortfarande inte förstå de människor som har en självklarhet att gå ut fredag och lördag kväll helg ut och helg in. Det finns ju så otroligt mycket annat man kan göra. Hur som helst är jag jättepigg och fräsch nu efter en helg utan krogen och tillbringad med nära och kära. Det är så det ska vara under påskhelgen tycker jag :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0