Killing träningsvärk

Hej hopp :)

Jag har sådan omfattande träningsvärk sedan i söndags att benen flertalet gånger idag bara har vikt sig när jag rest mig upp från stolen. Musklerna i mina lår är fortfarande så överansträngda (och mina ben är trots allt rätt vältränade av all ridning och joggande) att jag inte kan få normalt. Kvällen till ära har jag dessutom dansträning, nummer två för dagen. Tidigare idag har jag övat på mitt solo jag skall hålla om två veckor.

Annars tycker jag i och för sig att träningsvärk är ganska nödvändig. Då får man ett kvitto på att man har tränat ordentligt och tagit i. Jag brukar skämta om, vilket visserligen stämmer, att jag ständigt går med mer eller mindre träningsvärk eftersom att jag fortsätter att träna då träningsvärken börjar minska och drar då på mig en ny träningsvärk. Men sedan kommer det någon gång i månaden då träningsvärken inte går att jämföra med de föregående. Man kan liksom inte gå normalt, hur mycket man än försöker. Ofta brukar det vara ridning som påvekar detta beteende, men denna gång var det alltså baletten.

Nu har jag i alla fall tagit det lite lugnt framför Sex and the city, och skall nu i sedvanlig ordning ta en powernap så att jag orkar plugga flitigt senare och prestera bra på dansen ikväll.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Söt bild =)

2009-04-25 @ 12:11:29
URL: http://lifeoften.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0