Happy!

Hej på er!

iiih idag har jag vaknat på världens bästa humör och jag känner mig äntligen som mig själv igen. Eftersom att jag inte får träna nu på ungefär en vecka (på grund av knäbehandlingen) lider jag något fruktansvärt av lite nedstämdhet och rastlöshet. Ni som inte tränar, hur klarar ni det? Jag kommer efter den här veckan ha 9 fasta träningar i veckan och jag kan verkligen inte vänta längre på att den här hemska veckan ska ta slut.

Det är så skönt att något så enkelt som träning kan göra en så glad, men lika oförståeligt med de som inte börjar träna - i alla fall för psykets skull, då det är bevisat att träning gör en gladare. Ja, man blir både piggare och gladare. Hur som helst vet jag inte riktigt varför jag känner mig så glad idag eftersom jag fortfarande inte får träna, men men, skönt att vara på så bra humör av ingen speciell orsak också.


Bild tagen innan min och Tessies ledarskapslektion förra fredagen.

Idag ska jag plugga, plugga, plugga och sedan hoppas jag att jag har pluggat så flitigt att jag hinner träffa Mr Pärleros ikväll. Ridningen får jag ju tyvärr inte närvara på vilket är hur tråkigt som helst.

För övrigt har jag min mösspåtagning imorgon och då skall jag ta med mig kameran och ta hur mycket bilder som helst. Jag känner att det är dags för lite nya bilder till bloggen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0