Dags för tre timmar dans efter alldeles för lite sömn

Hej på er!

Gårdagen blev inte helt och hållet som planerat. Hur som helst hade jag och Tessie trevligt som vanligt. Kvällen började i sedvanlig ordning på Magenta. Där stannade vi faktiskt tills det blev dags för White room. Igår kändes det som att verkligen alla var ute, och det är alltid trevligt att stöta på människor man inte träffar så ofta längre.

Det blev mycket dansande, shottande och vin, men också en del jobbiga känslor man gärna vill slippa när man är ute och ska ha kul. För övrigt stannade vi faktiskt på White room till stängning, varpå jag och Therese åkte hem till mig och var hemma här strax efter fem. De kommande timmarna hade jag ett jobbigt men också ganska välbehövligt samtal som tog vid där det avslutades utanför white room. Strax efter åtta avslutades samtalet imorse och då somnade jag som en stock och fick sedan släpa mig upp ur sängen klockan tre idag.

Idag har jag för första gången på länge världens söndagsångest, men jag antar att det blir lite bättre nu när jag får komma iväg och träna i tre timmar och tänka på annat. Det är alltså vad jag ska göra; om en halvtimme börjar baletten och direkt därpå har jag jazz med full fokus på föreberedelser inför den stora showen 17e och 18e maj.

Nu skall danskläderna på! Vi hörs senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0