Anna beskriver mig.

Istället för att jag själv ska beskriva mig själv med fem ord, valde jag att be mina närmsta vänner skriva några rader om mig som förhoppningsvis inkluderar perspektiv som inte alltid kommer i fokus här i bloggen från min sida. Detta är inte bara intressant för er läsare att läsa, utan jag själv blir enormt smickrad av att få läsa det som mina vänner uppskattar mest med mig som person. Dessutom får ni nu en mer genuin bild av mig som person - i verkligheten och inte framför en dataskärm.

Först ut är min vän Anna, som jag nu har känt i tre och ett halvt år. Självklart är det hon skriver helt och hållet hennes egna ord.

Situationer där det kan uppstå en pinsam tystad för att man inte vet vad man ska prata om sker inte med fröken Bergman. När vi lärde känna varandra kunde vi prata i timtal och detta är jag inte ensam om att dela med henne. Ja, juste, vi gör ju det än idag också faktiskt. Prata i timmar alltså. Amanda är positiv och jag har inte många gånger hört henne dissa ett förslag. Tolka inte detta på ett annat sätt nu. Varje gång jag kommer på besök till familjen Bergman så blir man välkommen med öppna armar. Hennes pappa tycker också om att föra trevliga konversioner. Jag kan inte beskriva någon vän med 5 ord, det är alldeles för lite. Därför borde folk be en sluta göra det. Men visst här kommer det trots allt. Stark, klok, utåtriktad, förebild, sympatisk... jag kan hålla på hur länge som helst egentligen. Förresten har hon en söt sköldpadda som heter Skalman.


Kommentarer
Postat av: Alexandra, KAKHUSET

Nemen är det inte lilla Anna från Segeltorp? :)

2009-04-08 @ 20:33:04
URL: http://www.kakhusets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0