Tjejer skall vara viga!

 

Hallå hallå!

Hemma igen, sitter just nu och pratar med min prins och ska alldeles strax sova. Imorgon ska vi befinna oss på Riksarkivet med klassen. Därefter ska vi titta på en film som rör ämnet, och sedan ska jag åka till stallet för att rida. Trots att jag sov i två och en halv timme tidigare ikväll så är jag jättetrött nu. Kanske är det dansträningen som verkligen fick mina muskler att jobba hårt idag som gör att jag känner mig extra trött.

Jag och Julia i min dansgrupp har i alla fall gjort en deal att vi ska träna extra mycket på vår vighet nu inför min födelsedag så att vi har ett säkert kort gällande partytrick. Vem vill inte kunna stå med ena benet rakt upp, litet åt sidan för att sedan kasta sig ner på golvet i splitt eller spagat. I dagsläget behöver vi vara så pass uppvärmda för att det ska fungera. Men det kommer, ajaj vad sexy när man blir så vig att benet bara kan slängas upp då man känner för det. Som en prima ballerina. Att vara vig behövs ju faktiskt inte bara på dansträningen....



Dags att sova, godnatt mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker oftast att du har en otroligt fin klädstil osv. Men ibland, som i detta fallet.. URK! Du ser ut som en 10åring, hur kan din pojkvän vilja se på något sådant ens? Nej skippa de där pippi-tofsarna, snälla. Du ser så otroligt mycket mer vuxen ut i andra frisyrer. Och de där kläderna var inte speciellt smakliga, nej..

2008-10-01 @ 10:56:23
Postat av: Mandy

Vad roligt att du brukar uppskatta min klädstil! På semestern anser jag att man har rätt att ta på sig vad man känner för, och bara vara, för det är ju det semestern är till för. Då jag umgås med mina föräldrar samt min pojkvän (vilket jag gjorde under den här perioden) så tar jag på mig det jag trivs i. Jag menar, på en strand tar jag på mig så lite kläder som möjligt, och håret sätter jag ibland upp i två toffsar för att få underhåret solblekt :) I och med att jag och Michael har ett förhållande där vi älskar varandra i stort sett hur vi än skulle se ut, så är jag säker på att han tycker lika mycket om mig även fast jag har två toffsar i håret och lite kläder på mig då jag befinner mig på en strand :)

2008-10-01 @ 15:43:08
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Mila

En fråga... Vet dina föräldrar om/läser de din blogg?

2008-10-01 @ 21:02:21
Postat av: Mila

Glömde fråga om dina bröder, vet de om/läser de din blogg?

2008-10-01 @ 21:03:23
Postat av: Mandy

Mila: Jag vet faktiskt inte. Jag tror inte att någon av dem gör det.

2008-10-01 @ 22:17:26
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker iaf att hotpants/korta toppen/tofs-outfiten var jättesöt, och sexigt :D

2008-10-02 @ 21:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0