En lång och intensiv söndag.

Det får bli ett snabbt inlägg innan jag ska äta min försenade middag. Dagen har varit lång och intensiv. Först jobbade jag själv i butiken från halv elva till kvart över fem idag. Inga som helst problem, allt flöt på bra. Jag har lagt undan en del kläder som jag ska prova och förhoppningsvis köpa imorgon då jag får min lön. Sedan hade jag 30 minuter på mig att ställa om till tre timmar dansträning. Först var det balett där min tränare var på mig att jag faktiskt är mycket vigare än vad jag tror. Det vill säga, jag kan faktiskt stå med ena benet rakt upp åt sidan.. imponerande!

Därefter var det dags för jazzen som är med den grymmaste tränaren jag någonsin har haft. Hon är hur grym och snygg som helst. Hon kör slut på oss till sådan hög grad.. men inte klagar jag! Efter den långa styrkan så liknar våra danspass träningarna som pussycat dolls hade i tvprogrammet som gick på trean. En riktig dröm för en dansare.. eller för mig i alla fall.

Nu ska jag äta en ritkigt stor middag, till efterrätt blir det fruktsallad. Därefter ska jag ta itu med allt plugg. Det lär bli en sen natt, men jag är hur pigg som helst så det ska nog gå bra.


Kommentarer
Postat av: anna

När får vi se en videoblogg?!:D

skulle vara kul!

2008-09-15 @ 10:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0