Myskväll med mami

Hej hopp!

Skolan idag har gått bra. Jag fick tillbaka min filosofiuppsats som jag gjorde, om ni minns. Fina lovord och ett mycket fint betyg gjorde mig glad. :) Att det är jättehärligt väder ute gör mig ännu gladare. Dock har jag blivit jätteförkyld vilket är mindre roligt. Jag har lyckligtvis varken ont i halsen eller feber. Men snorig som bara den och jag nyser konstant! :(

Förutom matteplugget som skall göras idag så ska jag ha en myskväll med mami. Min pappa, för er som undrar, är författare så han är på Göteborgs bokmässa och föreläser under helgen. Synd att jag inte kunde följa med det här året. I alla fall ringde mamma mig från affären nyss och frågade vad hon skulle köpa med sig. Det blev chips + dip, vit choklad, godis, coca cola och planen var att äta kinamat till middag men det ska vi ta imorgon istället. Michael, din prinsessa kommer att vara miss fatty efter ikväll..

Nu ska jag knata ner till stallet för att titta när några sötnosar rider. Jag antar att de, liksom jag gjorde igår, rider utomhus så jag tänkte köpa en cola och sätta mig i solen och titta. Det är så härligt att rida ute i solen!

Vi hörs lite senare. Kramar till mina små barn =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0