Tillbaka.



Nu är det dags för bloggen att återgå till sitt normala. Jag är mig själv igen, och jag hoppas att alla ni nya läsare vill stanna här även fast jag härmed gör mitt för att avsluta debatten som kan följas inläggen nedan. För er som vill fortsätta, så tänker jag inte hindra er. Men så länge ni inte skriver något som jag av någon anledning känner ett behov av att svara på så tänker jag stå utanför allting. Igår kände jag ett behov av att svara på ett par av kommentarerna, men det gör jag inte idag. Har ni vidare funderingar så hänvisar jag till min bloggmail som ni finner till höger.

***

Planerna för dagen är att jag ska se till att bli klar med läxorna som är till imorgon innan jag går på min dans som börjar klockan sex. Sedan har jag tre timmar dansträning och därefter ska jag bara ta det lugnt här hemma och titta på film innan jag går och lägger mig. Jag vaknade nämligen inte förrän halv två idag, så jag lär inte kunna somna förrän rätt sent ikväll.

Tack till mina fina läsare som skriver kommentarer som jag har läst flera gånger om.

På återseende!

/ Amanda



Kommentarer
Postat av: anna

Din blogg är den bästa! love it.

2008-09-07 @ 23:54:13
URL: http://bobbbypins.blogg.se/
Postat av: Josefine

Måste bara kommentera om den där Sara. Alltså jag hatar att folk jämt dömer direkt utan att veta någonting mer än vad man skriver i sin blogg som är världens kortaste sammanfattning av ens liv. Det är det sämsta man kan göra att döma någon direkt utan att känna personen eller gett den en chans.

Jag tycker inte det är fel att kommentera och säga vad man tycker, men man kan göra det på rätt sätt. Ta inte åt dig, du och killen är jättesöta ihop :)

2008-09-08 @ 09:43:17
URL: http://josefineabrahamssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0