Sjuk

Jahapp, där bröt den förkylningen ut ordentligt. Visserligen var jag redan dunderförkyld igår kväll. Jag kan ärligt säga att jag förmodligen aldrig nysit så mycket i hela mitt liv. Men nu imorse då jag vaknade har jag även fått ont i halsen och känner mig sådär hängig. Ni vet då det inte alls är bra att träna. Med endast en förkylning går det an, men då man får ont i halsen och börjar känna sig hängig brukar det bara gå utför.

Men ambitiös som jag är ska jag ta mig till skolan och gå på dagens lektioner. Idrotten fasar jag för, men jag tänker vara med på den också. Jag hoppas bara att vi är inomhus och inte ute, hur fint väder det än må vara. För just nu fryser jag ihjäl. Efter idrotten slutar jag och då är det raka vägen hem till sängen och pluggandet. Jag önskar att jag hade kunnat skriva något annat där, men så är det. Som någon vis person skrev till en skolkompis till mig. Gymnasiet är gymnasiet, och VRG är VRG. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Imorgon blir det i alla fall en rolig dag. Jag tänker släpa mig dit om jag så har 40 graders feber.. med en liten överdrift. Nathalie ska nämligen ha sin födelsedagsfest och hon flyttade fram den till imorgon istället för att ha den förra helgen, bland annat för att jag inte kunde komma förra helgen. Mer om det imorgon.

Nu ska jag hitta någon mysig "sjukoutfit" att sätta på mig. Det blir nog någon mysig stor kofta och tjocka strumpbyxor.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: saara

du använder true match foundation i puderform? elr den i typ plast/glasburk??



vad mer använder du? rouge? brunpuder? vilket märke?:D

2008-09-26 @ 11:50:48
Postat av: Anonym

HAHAHA alltså på dig låter det som att det bara att folk på DIN skola som måste masa sig till skolan trots sjukdom för att inte missa för mycket kunskaper! och du verkar tro att det bara är NI som måste plugga plugga plugga efter skoltid. Det är inte mer synd om dig/er än de flesta andra gymnasieungdomar

2008-09-26 @ 13:16:40
Postat av: Mandy

Haha men nu får du väl ändå ge dig du som valt att vara anonym. Det här ämnet är väl ändå rätt uttjatat? Det jag syftade på då jag skrev "VRG är VRG" är att jag på en fredag måste gå raka vägen hem och plugga. Nej, jag tror inte att det är många av er andra som måste göra det. Vad du verkar ha glömt är dessutom att detta är min blogg där jag skriver om min verklighet. Jag skiter fullkomligt i hur mycket/lite plugg du har på din skola. Ta inte åt dig så förbaskat!..

2008-09-26 @ 15:23:10
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Mandy

Saara: Nej jag använder den som är i glasburken, hur bra som helst! Sedan använder jag Isadoras brunbuder och Maybellines rouge. Kan verkligen rekommenderas!

2008-09-26 @ 15:25:30
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: anni

vem är det som tar åt sig egentligen? du tror dig så jävla mycket.. och ja, det är din blogg och den är bra! jag läser den men håll dina fötter på jorden människa

2008-09-26 @ 17:27:33
Postat av: Mandy

Anni: Känsligt ämne det här.. :)

2008-09-26 @ 20:42:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej bara sanningen

2008-09-28 @ 14:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0