Shopping och lång powernap

Hoho.. gissa vem som har sovit i mer än två timmar? Först var jag och uträttade lite viktiga ärenden med mor min. Jag gick även förbi Salt och fick därmed en del fina kommentarer angående min insats i söndags. Hon var förvånad över hur jag orkade med allt. Säljer man för så mycket behöver man i alla fall vara två stycken i butiken. Men lilla jag var ensam! Men det gick så bra så, det var bara snälla kunder den dagen. :)

Sedan blev det lite spontanshopping. Det blev en übersöt kjol och en mysig kofta. Jag har sällan orken, eller tiden, att lägga upp min shopping så fint på golvet och ta bilder på det. Istället lovar jag att lägga upp bilder då jag har det på mig, mycket roligare så. Snart lär ni även få se min fina kappa på.. En bild på alla mina skor lovar jag åter igen att ni ska få. Jag måste bara komma ihåg att göra det då jag väl har lite tid över.

Nu sitter jag här med en magnumglass med vit choklad och har precis ätit middag. Strax ska jag göra mig iordning för min träning som börjar 20.40. Ska bli så skönt att träna nu när jag är pigg, för en gångs skull.

Vi hörs lite senare alla läsare!

Kommentarer
Postat av: susanne

Uppdatera oftare! :) Jag älskar de perioder du uppdaterar ofta!

2008-09-30 @ 20:50:32
Postat av: Mandy

Jag vet Susanne, jag gör mitt bästa :D Du är inte ensam om att vilja det, men det kommer. I promise :)

2008-10-01 @ 22:13:07
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0