Såhär kommer ni aldrig att se mig igen!

Hej på er!

Jag sitter för tillfället och pluggar för fullt. Till min lycka går det riktigt bra och det är extra skönt att jag har hela kvällen på mig att repetera allt. Nu har även Michaels läxor dragit igång vilket märks enormt tydligt då jag "slipper" sms och liknande där han frågar om jag inte är klar snart så att han får ringa. Jag måste erkänna att jag kollar till mobilen då och då för att se om jag fått en bra anledning till att ta en liten paus från pluggandet..

Just det! Inspark imorgon! Jag skickade precis iväg ett sms till Tessie där jag föreslog att vi går ut och äter innan. Det vore mycket trevligt måste jag medge. Att vi ännu inte har kommit på vad vi ska klä ut oss till känns rätt pinsamt. Jag menar, nu när vi äntligen får chansen att klä ut oss under temat "Såhär kommer ni aldrig att se mig igen" så borde man ju ha en lång lista på alla saker som man alltid drömt om att klä ut sig till utan att få konstiga blickar efter sig. Att komma neutral som den Amanda jag är kommer inte på frågan. Jag menar, då måste jag ju byta stil helt och hållet efteråt.

PS! Alla tips ni har om utklädnad mottages, glöm inte att bilder kommer att komma upp i bloggen... :) Så ta chansen och kom på något roligt nu. Vem skulle tacka nej till att se mig som emo exempelvis?..


Kommentarer
Postat av: Anna

jaa emo, jag tror du skulle vara het som emo :D

eller typ... med värsta baggyklädderna, lite hiphopish med keps och grejer ;D

2008-09-23 @ 20:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0