Provet i religion avklarat!

Hej!


Vilken lättnad som råder inom mig just nu. Religionsprovet gick riktigt bra. Som vanligt kändes det väldigt tidspressat, men när gör prov inte det? Jag har alltid en miljon saker som jag vill skriva och visa läraren att jag kan, papprena räcker aldrig till och provtiden tar slut alldeles för snabbt. Men som mina lärare alltid har sagt, det svåra är inte att skriva ner alla fakta man kan och sedan analysera den, utan det svåra är att välja ut det som är relevant för frågan och begränsa svaret.

Det känns i alla fall hur bra som helst, och nyss blev även jag och Rebecca klara med vår läxa i internationell ekonomi. Alltså behöver jag inte sitta kvar och göra den efter skolan. Nu väntar jag på att Tessie ska sluta så ska vi ringa och boka bord på mitt stammistapasställe, hoppas att de har bord ikväll innan vår inspark börjar. Fast först ska jag rida, roligt!

Nu har vi (Jag och Tessie) bestämt vad vi ska klä ut oss till ikväll. Jag tänker inte berätta vad utan ni kommer att få se bilder istället. Jag passar på att tacka en läsare för hjälpen med tips. Det blir inte speciellt svårt för er att kolla upp vad vi har valt att klä ut oss till med andra ord.. Ni var inte jätteduktiga på att komma med förslag, men inte ska jag dra er alla över en kam. Tack för hjälpen Anna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0