Plugghästen uppdaterar..

Hej mina vänner!

Ja som ni förstår är det allt plugg som får all min tid i dagsläget. Idag hade jag prov i matematik C och det var en riktig lättnad att det var så enkelt. Jag blev klar efter 30 minuter och satt sedan endast och finslipade och läste igenom mina uträkningar och svar. Ingen stress, inga konstigheter. Skönt att få känna att jag får ut något av mitt stora intresse till matten. Jag lägger trots allt ner väldigt mycket tid på det, inte får jag något gratis inte.

Ikväll har jag dansträning. Innan dess ska jag dock fixa lite saker med mami, kanske blir lite shopping om jag orkar. Men det får vi se, har visserligen sett lite koftor och toppar som jag blev sugen på. Fast nu har jag blivit så bortskämd med shoppingen i Milano så det känns så löjligt att shoppa här hemma. Skor tittar jag knappt på här hemma längre. Har jag berättat att min absoluta favoritskobutik (Pittarello) som ligger där jag har lägenhet i Italien tydligen finns i Milano också!? Detta stora paradis säljer endast skor med skyhöga klackar, typiskt feminina och känslan du får då du ser dem kan liknas vid en orgasm - så otroligt mycket tillfredsställer dem en skoälskare.

Jag fick reda på denna goda nyhet då jag och Michael var ute och åkte bil varpå jag ser en stor reklamskylt om denna skobutik. Jag skrek till så högt att Michael var nära att köra av vägen. Han förklarade med en suck att det finns flera Pittarello i Milano, min älskling är vid det här laget medveten om min passion för skor. Dock hann vi inte med skoshoppingen då jag var där, men 27e oktober, då jäklar!

Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska lägga mig och sova eller åka och möta mamma för lite shopping. Time will tell.

På återseende!



Kommentarer
Postat av: erika

fin du är(: <3

2008-09-30 @ 21:15:24
Postat av: Mandy

Tack så mycket Erika! :)

2008-10-01 @ 22:13:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0