Onsdag

Hej! Jag vet, uppdateringen idag har varit kass. Men för mig är onsdagar den tuffaste dagen i skolan så jag får skylla på det. Trots det har dagen ändå varit helt okej. Lunchen med mitt hjärta Tessie var jättemysig. Efter skolan åkte jag till stallet där jag nu har ridit. Det gick väldigt bra så nu är jag på topphumör!

Nu är myskläderna på och lapen finns bredvid mig i sängen där jag befinner mig nu. Lite senare ska vi äta långmiddag då Joakim och Bella kommer på besök. Vi ska titta på Sverige - Ungern, men vi får se hur mycket jag hinner titta. Jag har nämligen en hel del plugg även idag som jag måste beta av på min långa lista. Jag skulle inte klara en dag utan min stora, fina filofax kan jag säga. Ena dagen är med fullspäckad än den andra, men det är härligt.. - ibland! =)

Mamma berättade att det även är top model idag igen, finns inget bättre program. Men i och med att VM-kvalet faktiskt är betydligt viktigare så får vi spela in top model. Med tanke på allt plugg jag har så kommer jag nog behöva plugga samtidigt, och då ska jag se till att göra det mysigt med tända ljus, filtar och en massa gott att äta.

Förresten så är min älskling och köper en ny säng tills jag kommer. Något som jag också borde göra.. Min säng är på tok för liten för två personer. Å andra sidan är det som Michael säger väldigt mysigt att ligga så nära varandra. Och min fina säng är så flickig.. Men vi får se, kanske åker jag och köper en dubbelsäng inom kort.

Jag får gottgöra er med en massa inlägg nu ikväll istället, då det varit sådan dålig uppdatering idag (läs: ingen alls..) Jag återkommer om ett tag igen mina vänner.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0