Nu ska vi plugga tillsammans!

Hej igen!

Det blir inget fotbollstittande för min del idag. Jag har helt enkelt alldeles för mycket kvar att göra på min robinsonad som jag helst vill bli klar med ikväll. För er som undrar så är det X antal timmar kvar tills jag ens så mycket som börjar närma mig målet. Men jag ska inte klaga, med sällskap av Michael i telefon varvat med msn så ska det nog gå bra. Än har jag dock inte kommit in i något flyt, men förhoppningsvis är det påväg.

Det blir nog en sen kväll igen. Robinsonaden ska inte lämnas in förrän nästa vecka, men i och med att vi har miljoner andra läxor som också skall tas itu med så ser jag gärna att den blir klar idag så att jag bara kan finslipa dagarna innan det är dags för inlämning.

Jag får be om ursäkt för ett inlägg med mycket pluggsnack,. Men vem vet, kanske påminner jag en och annan person där ute att sätta sig och plugga för att sedan komma tillbaka till datorn för att läsa mitt nästa inlägg. Vilken utmärkt strategi! Seså, plugga med er nu och kom tillbaka hit om sisådär en timme så kanske jag har något roligare att komma med då.

Hej så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0