Mat är italienarens bästa vän.

En dag då jag var i Milano åkte jag och Michael till en av hans favoritrestauranger. Det finns två olika sorters italienska restauranger som jag älskar. Den ena är den typiskt exklusiva, liksom den vi åt på med hans föräldrars första kvällen. Den ägdes av ett gammalt par som bjöd på ett glas vin då man kom dit. Inredningen var vacker och maten bestod av en massa gamla specialiteter. Den sorters italienska restauranger som jag personligen dock föredrar mer än dessa lyxvarianter är de mer enklare restaurangerna som ofta inte ser specellt märkvärdiga ut utanpå. Men faktum är att i de allra flesta fall är det just dessa restauranger som italienarna själva föredrar. På restauranger likt dessa är det nästan aldrig några turister, just för att man säkerligen behöver bli tipsad för att ens gå in där.

I alla fall har jag besökt flertalet restauranger likt dessa och det är på dessa restauranger som jag har haft mina absolut bästa smakupplevelser. Personalen som jobbar är dessutom alltid väldigt trevliga, och jag älskar att känna mig som en del av det italienska livet. Det är alltid på dessa restauranger som stora italienska familjer går ut och äter tillsammans där alla är samlade - gammal som ung. Ofta är det någon som fyller år, så det är världens stohej och sång. Det rätta ordet att beskriva det hela med är kärlek.

En sak som jag verkligen älskar med Italien är att väldigt mycket kretsar kring mat. Sitter man inte och äter, ja då pratar man om mat. Och med tanke på hur god maten är där så förstår jag varför mat är ett så stort intresse bland många.

Här är jag och Michael på en av dessa restauranger som jag nämnde, gud så gott det var! Jag blev nästan mätt efter förrätten, men älskling nöjde sig inte med bara en huvudrätt.


Jag och den utsökta förrätten.

 
Hungrig älskling?

Kommentarer
Postat av: Malin

Italiensk mat är det bästa som finns tycker jag!! Älskar det! Du är så grymt söt, ha en bra helg!

2008-09-25 @ 22:51:24
URL: http://malingod.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Fin du var. :D Keep going. (Y)

2008-09-26 @ 00:25:21
URL: http://rebeccajohhansson.blogg.se/
Postat av: Sara

Vart har du köpt ditt fina diadem?

2008-09-26 @ 15:36:41
Postat av: Mandy

Tack så mycket tjejer, vad gulliga ni är! =)



Sara: Haha åh, det diademet är från då jag var jätteliten, men visst är det gulligt! =)

2008-09-26 @ 19:24:16
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0