Jag valde fel..

Ja vad ska man säga? Ibland har man val här i livet som är som att välja mellan pest och kolera. Vilket val jag än hade gjort ikväll, med anknytning till föregående inlägg för er som oförstående försöker läsa mellan raderna, så hade det blivit fel. Detta beror faktiskt inte bara på att jag har ett humör i dagsläget som gör att vad jag än gör skulle bli fel. Och nu undrar ni förstås vad jag sitter här och gör, ellerhur?

Alternativ 1: Jag sitter här som en helt ny människa efter att ha varit ute på en lång joggingrunda. Dock sabbades allt markant då jag blev medveten om att svinen till arbetare inte har satt på vattnet igen efter dagens stambyten. Uttrycket att jag känner mig som en helt ny människa fick genast en helt ny innebörd.

Alternativ 2: Mitt sällskap här intill mig är favoritchipsen, favoritdipen och inte minst favoritcolan. Magen börjar sakta men säkert likna gammelmormors men jag är glad ändå. Att jag valde detta framför att gå ut och springa och vara så kallat hälsomedveten väljer jag att inte tänka på. Det är faktiskt långt kvar tills Beach 09.

Alternativ 3: Vasen är nätt och jämnt fortfarande hel, och matteböckerna går inte heller säkert. För att inte tala om miniräknaren. Är det något jag har lärt mig så är det att aldrig plugga matte då jag är på dåligt humör (egentligen menar jag oroväckande lättretad) Det är nämligen då jag är som mest korkad just för att jag omedvetet (hmm..låter bättre så) vill ha ytterligare något att störa mig på - ytterligare en anledning till att smälla igen dörren och ta till med den grövsta svordomen jag kan.

För er som undrar valde jag alternativ 3. Och vasen.. än så länge är den hel, men dess framtid är oviss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0