En snabb uppdatering

Hallå där!

Det får bli en snabb uppdatering nu. Jag har precis haft lunch och pratat med Carro i telefon som uppdaterat mig lite snabbt om allt som händer i hennes liv..  Nu sitter jag och väntar på Tessie för att gå på vår sista lektion. Medan jag väntar på henne sitter jag och skriver med Michael på msn. Efter skolan ska jag och Tessie gå på stan, kanske shoppa lite och sätta oss och fika någonstans. Det var länge sedan jag bara gick runt på stan utan att ha något speciellt ärende att sköta. Till helgen har jag heller inga direkta planer mer än dansträning i tre timmar söndagkväll samt ridning imorgon på eftermiddagen. Men det lär dyka upp en del planer under dagen.. brukar bli så.

Innan jag åker hem ska jag försöka hinna med ett besök på Solkungen också. Längtar efter att känna mig fräscht brun igen, det var ett tag sedan jag solade nu. Nu ska jag springa och fixa sl-kort vilket jag inte har hunnit göra än.

Vi hörs senare mina vänner!

..Förresten så älskar jag min outfit idag bestående av min nya bruna skinnjacka som jag köpte i Rom samt pumps i exakt samma färg. Jag hoppas att jag kommer ihåg att ta en bild när jag kommer hem så att ni får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0