En kappa rikare!

Hej! Efter skolan åkte jag med pappa och lämnade in en blankett till Saltkontoret. Sedan åkte jag med mamma och köpte kappan som jag så länge velat ha. Men i och med att jag vetat att den varit undanlagd åt mig så har det inte riktigt varit någon brådska att köpa den. Men nu är skönheten alltså äntligen min!

Nu är jag hemma igen och ska precis sätta igång med tyskan som är till imorgon. Därefter blir det svenska och även religion om jag hinner. 20.40 börjar min dans, och det blir väl min räddning ikväll om jag får överdriva en aning. Men nu ska jag alltså passa på att plugga riktigt effektivt innan jag ska prata med Michael som kommer hem från sin fotbollsträning. Om två dagar börjar han skolan.. jag skulle kunna tillägga stackarn men de lyckostarna har ju haft ett betydligt längre sommarlov än vad vi har haft så jag lämnar det därhän. Att de dessutom fortfarande har över 30 grader varmt varje dag gör att det inte är ett dugg synd om honom. Om 9 dagar åker jag dit, vem vet, kanske hinner jag få lite färg när jag är där. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan inte du lägga upp en bild på kappan? vore kul att se :)

2008-09-09 @ 17:17:34
Postat av: Mandy

Självklart! :) Det kommer även upp en bild då jag har kappan på mig, men ännu har några bilder inte tagits. Men det kommer! =)

2008-09-09 @ 17:25:18
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0