Det gömmer sig en liten filosof i varje individ.

Ajaj vad ansträngande filosofiskt tänkande är för min lilla hjärna. Det är väldigt abstrakt och man måste verkligen hålla koll på sina tankar samtidigt som man måste ha förmågan att tillåta sina tankar att sväva iväg. Helt enkelt ha förmågan att kunna vara intelligent, realistisk och abstrakt i sitt tänkande på samma gång.

Det går i vågor för mig just nu. Ena minuten skriver jag som aldrig förr, och i andra har jag skrivtorka så att jag blir alldeles frustrerad. Jag har en massa åsikter, men det är så svårt att formulera det så att det passar det filosofiska tänkandet. Men det ska gå! Jag går inte och lägger mig förrän jag har skrivit ett utkast som jag är nöjd med. Lyckligtvis är det enormt intressant och just nu sitter jag och diskuterar allt med Michael. Jag funderar på att ringa Tessisen snart, bara för att jag saknar henne så. Jag träffade inte henne på hela dagen i skolan idag.

Back to reality! Vi hörs senare alla ni minifilosofer där ute.. För visst gömmer det sig en liten filosof i varje individ? Det är i alla fall vad jag tror.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0